|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם לך יש זין ותחת שעיר אני מאמין אז מזה אומר עליך אחי ? תקשיב לי תפסיק עם השטויות האלו נשמה זה כל כך הרבה שטויות שגם אני פעם הייתי אומר אותן... חלק מכל השטויות האלו זה האמירות כמו כל הבנות שרמוטות וזיין וזרוק וכו' זה לא ככה וזה פשוט לא אמור להיות ככה... אנחנו חושבים שאנחנו בעצם הזיינים פה בעוד שהן יוצאות שרמוטות.. תפיסה מעוותת ביותר לדעתי חבל שאנשים לא מבינים את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניסתי להגיד שלא צריך לישמוע לאפחד .שלא משנה מה הדעות של האנשים זה רק שעות של בנות אנשים ילדים זה לא אמור להפריע לאפיחד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא משנה בכל זאת לא נכנס לוויכוח אני רק אומר לך שאתה לא חייב אולי להקשיב לבנות או לכל אחד אחר אבל לפחות תכבד את מה שהם חושבים ואל תירק עליהם... (לירוק זה בדיוק מה שעשית כמו מה שאמרת אלו הם הכוס הורוד והתחת החלק המטומטות... לא נראה לך קצת טיפשי להגיד דבר כזה ? ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא חייבים ליטפס על כול מישפט אם הייתי מדבר איתך פנים מול פנים לא הייתה ניטפס על המישפט אתה ניטפס עליו כי הוא רשום ו...הגבתי למישו שדיבר על בנות על הדעות שלהם ביגלל זה זה היה קשור .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |