![]() |
הגוף המושלם כלפי חוץ
אז ככה אחרי שאני רואה תגובות כלפי בודיבילדרים גרם לי לחשוב איפה הגבול הטעם הטוב אצל אנשים ששונאים אנשים עם מסת שריר גדולה במיוחד.
למשל כמו כל גבר, מה שהוא מחפש בגוף של בחורה זה תחת טוב, ציצים טובים לא רזה מידי לא שמנה מידי, או בקיצור כמו שנקרא גוף טוב. אבל מבחינתי כל העניין הזה של גוף טוב אצלי זה התערער, בתור אחד שמקפיד על אימונים מבחינתי אני ימשיך ללכת ולהתאמן אין לי איזשהוא סף בראש שאני חושב לעצמי פה אני יפסיק, אני כל הזמן ירצה עוד. אבל השאלה מבחינת אנשים שמסתכלים מבחוץ, מעניין אותי מה נחשב בשבילם הגוף המושלם? למשל כל הדוגמני פיטנס האלה, יש להם גם מסת שריר מכובדת, והם גם מדגמנים, השאלה מה אלה שרואים אותם חושבים עליהם (שהם עוד נחשבים עם מסה לא כמו של בודיבילדרים)? .. אני שואל את זה לא ביגלל שנשרט אצלי משהו, פשוט אני בשלב שאני נימצא (3 שנים מתאמן) כבר השתנו אצלי מה שאני חושב, תמיד שואף לעוד ואוהב את מה שאני רואה. |
שמע זה כל אחד ומה שהוא אוהב.. אני אתן לך דוגמא ממני,
אתמול היה לי טיול בבצפר, נכנסו למים וזה הורדנו חולצה, איזה אחת אמרה "וואי איזה גוף איזה שרירים" יענו התלהבה, ואחת אמרה שזה יותר מידי (בטח מאוהבות השחיפים עם הקוביות). ולא שיש לי מאסה מי ישמע.. זה כל אחד והטעם שלו כמו שאח שלי הקטן אוהב את קולמן ואמא שלי לא.. זה כל אחד והטעם שלו בעניין של גוף. |
בתשאל תשאלה הזאתאת הבנות אחי לדעתם צריכים להיות חטובים עם מאסתש ריר מינמלית וריבועים לא יותר.
|
ציטוט:
לילה טוב |
לדעתי,
שאם אתה הולך עם בגדים אתה נראה בנאדם רגיל ,זאת אומרת שרואים שמתאמן ,אבל לא ענק ושמוריד בגדים/הולך עם גופייה רואים שיש עלייך מסה גדולה הקיצר פיטנס. |
תכלס שם זין על מה שאומרים אם אני ישמע לכולם אני לא יהיה כלום ובימיוחד הבנות תן להם זין גדול וריבועים זה מה שההם רוצות.תעשה מה שבראש שלך תעשה לגוף מה שאתה רוצה תיהיה מה שאתה רוצה לא מה שאחרים רוצים ליראות יגנוב אחד
|
כל הדיבורים האלו הם מאיתנו והלאה, מעולם לא ראיתי טבעי שהיה "גדול מדי" בשביל אף אחת.
וזה נדון כאן כבר מאה פעם... כל עוד תהיה טבעי אין לך שום חשש, אתה גם סביר להניח שלא תהיה ברמה של פיטנס ולא ברמה של שומדבר. |
אם תדע לדבר עם בנות אז תביא אותם בכל מצב
אפשר להגיד שהגוף זה בונוס ובקשר לשאלה שלך צריך לשאול בנות לא?.. |
ציטוט:
מה זה אתה רועד שאתה כותב? לא הבנתי כלום ממה שרשמת. |
וואלה יפה אהבתי את התשובה על הטבעיות ועכשיו כשאני חושב על זה, זה נכון מאוד.
|
ציטוט:
אני באמצע העבודה וקראתי את זה ופשוט פרצתי כאן בצחוק :( וקוואד x - שמח שאהבת זה יתן לך מוטיבציה להתאמן בלי פחד כל עוד אתה טבעי. גם המוצלחים מאיתנו שישארו טבעיים יגרדו את הפיטנס מלמטה :) |
אחי הכל עניין של טעם וריח כל אחד וכל אחת במה שהם אוהבים בדרך כלל בנות אומרות דיי אל תהיה יותר יש לך ככה גוף יפה ויש כאלה אומרות שזה יותר מידי הכל בראש שלך עם עד איפה שאתה מוכן ללכת ולא לעצור
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
"בנות מסתכלות על זה אחרת.." כאילו מה אתה אמיתי? בנות מחפשות גבר דומיננטי!
אחד שיוביל ויקבע להן מה יפה ולא יפה, בחורה שתואהב אותך תואהב אותך אפילו אם תיהיה קולמן, אבל אם תקבע לה שזה הכי יפה אז זה יהיה הכי יפה, אנשים פה התרככו לגמרי בואו לא נישכח, שאם היינו כל מה שאנשים היו חושבים שטוב לנו להיות אז לא היינו בכלל, ובקשר לבחורות, תשאב את הבחורה למציאות שלך והיא תואהב כל מה שקשור אלייך. |
ציטוט:
זה או שיש לך ביטחו ןעצמי לדבר איתם.. או שאתה אוכל זין גדול גם עם אתה עם הגוף הכי יפה בעולם.:diractor::diractor: |
חח אלון מה עשית מהטבעים אחי,יש המון טבעיים שהם ממש ענקים (גוף שהישראלי המצוי לא אוהב..)
|
יש כמה טיבעים בעבודה שלי שגדולים יותר מהרבה לא טיבעים במכון שלי,אי אפשר להיות גדול משמעותי מהממוצע כשאתה טיבעי? קישקוש..
|
ציטוט:
ביטחון זה לא הכל. אם יש לך פנים יפות וגוף עוד יותר יפה ואין לך ממש ביטחון תאמין לי שגם אז הבנות יזילו ריר עליך |
מזה חשוב תביא לה זין בכוס והיא תביא לך חיבוק.
ואם באלך תביא לה כמה כאפות ותישלח אותה הביתה.מזה איזה גוף הם אוהבות מזה משנה ביכלל?! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ