ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-10-08, 17:09   #1
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

אם אתה הופך את האוכל לפחם, זה אולי יפגע בערכים של חלבון/פחמימה/שומן. אם אתה מדבר על סתם בישול, יכול להיות איבוד של חלק מהמינרלים למים שבהם אתה מבשל (במידה וזה סוג הבישול) או של חלק מהויטמינים שרגישים (כמו ויטמין c). יש גם דברים שעדיף לצרוך לאחר חימום, כמו ליקופן שיש בעגבניה.

בתאבון..
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-10-08, 17:10   #2
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 5,607
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
אם אתה הופך את האוכל לפחם, זה אולי יפגע בערכים של חלבון/פחמימה/שומן. אם אתה מדבר על סתם בישול, יכול להיות איבוד של חלק מהמינרלים למים שבהם אתה מבשל (במידה וזה סוג הבישול) או של חלק מהויטמינים שרגישים (כמו ויטמין c). יש גם דברים שעדיף לצרוך לאחר חימום, כמו ליקופן שיש בעגבניה.

בתאבון..
איזה מזל שאתה פה
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-10-08, 18:51   #3
ilayzror
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 864
כללי:: עילי צרור
גיל:: 16
חדר כושר: פיטנס בתים
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
אם אתה הופך את האוכל לפחם, זה אולי יפגע בערכים של חלבון/פחמימה/שומן. אם אתה מדבר על סתם בישול, יכול להיות איבוד של חלק מהמינרלים למים שבהם אתה מבשל (במידה וזה סוג הבישול) או של חלק מהויטמינים שרגישים (כמו ויטמין c). יש גם דברים שעדיף לצרוך לאחר חימום, כמו ליקופן שיש בעגבניה.

בתאבון..

תודה על העזרה , גם אתה the animal.
ilayzror מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-10-08, 19:51   #4
Big_Hand
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 1,448
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
אם אתה הופך את האוכל לפחם, זה אולי יפגע בערכים של חלבון/פחמימה/שומן. אם אתה מדבר על סתם בישול, יכול להיות איבוד של חלק מהמינרלים למים שבהם אתה מבשל (במידה וזה סוג הבישול) או של חלק מהויטמינים שרגישים (כמו ויטמין c). יש גם דברים שעדיף לצרוך לאחר חימום, כמו ליקופן שיש בעגבניה.

בתאבון..
Big_Hand מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:29.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים