|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שזה טעות לגבי אדם המתאמן אנאירובי במצב מנוחה.
באימון זה נכון מאוד, יש עליה בלחץ דם (בגלל אופי האימון) וירידה בנפח הפעימה (כי הלב צריך להזרים כמות קטנה של דם תחת לחץ גבוה). במצב מנוחה, לחץ דם גבוה לאנשים שמתאמנים אנאירובי מעיד בד"כ על אימון יתר או השפעה אחרת ממקור חיצוני (סטרואידים, תוספים למינהם). גם ממה שידוע לי, נפח הפעימה אצל ספורטאי אנאירובי גדל במעט במנוחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני חושב שנפח הפעימה אצל ספורטאי אירובי גדל במנוחה ומכאן נובע הבילבול שלך, בכל אופן אני באמת לא מתעניין בנושא יותר מדיי כדי להתחיל לחקור אותו לעומק.
אני פשוט עושה אירובי כדרך קבע וזהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין כמו ריצה טובה =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ריצה עוזרת להתאוששת כל הגוף. כמובן שמדובר בריצה קלה ולא איזה ספרינטים או משהו. פעילות אירובית מתונה לאחר אימון משקולות, גורמת להזרמת דם מוגברת לשרירים ולכן זה עוזר בהתאוששותם. אם תרגיש הקלה ב-doms ברגליים? לא יודע ולא נראה לי גם.
בנוגע לשאלתך תמירסוסון, לא כל ריצה חייבת להיות בשביל הורדה במשקל. ריצה משפרת מרכיבי סיבולת לב ריאה ועוזרת בתאוששות לאחר אימונים אנאירובים. אנשים שרוצים לגרום להיפרטרופיה (או לעליה בכוח) וזקוקים לתזונה שמעל המאזן הקלורי שלהם, יצטרכו להשלים את הקלוריות הנוספות אם ברצונם לרוץ על מנת לא "להתקע" על מאזן קלורי נייטרלי או אף שלילי. אגב, מרימי משקולות אולימפיים, עושים איזושהי עבודה אירובית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מסקנת השירשור: לעשות ולהשלים(לעשות ריצה - להשלים קלוריות)
לא יודע אבל משום מה על הליכון הרבה יותר קל לרוץ מאשר בחוץ גם אם יש שיפוע.. פסיכולוגי כנראה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רץ במשטחים לא ישרים, ואתה רץ כנגד רוח, ובאופן כללי הפעולה של הרגליים היא לדחוף את עצמך קדימה ולא להשאיר את עצמך במקום כמו בהליכון (לא בטוח לגבי זה), אז מן הסתם שיהיה הרבה יותר קשה לרוץ בחוץ. ריצה על הליכון זה כזה לא נוח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: שועל חד"כ
עוסק ב:: Help Desk
חדר כושר: ג'ימי
|
![]() מסכים לגמרי ריצה בחוץ הרבה יותר קשה יחסית לריצה על הליכות עם כל התוכנית של העליות ירידות וכו'...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה dark muse
![]() |
#11 |
Banned
|