|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
הוא ההתעסקות בקקה....כי אין מה לעשות יש המון הבדל בין לעשות למשל כפיפה במרפק בזווית מסוימת לבין זווית אחרת או הזוית שהגו שלך נמצא בה כשאתה עושה חתירה או גובה הידיים שלך באותו תרגיל ולא משנה מה תגיד זה לא ישתנה ואם אתה לא מצליח להבין את זה אז מצבך לא מזהיר אולי תלך ותגיד לbb מתחרה שהוא מתעסק בקקה באימונים שלו...? זה פשוט מרגיז שפישר כמוך שמגיע למכון כושר ומתחיל לשחק קצת עם המכשירים והמשקולות בא ואומר על אנשים שמשקיעים שאימונים ותזונה את רוב רובו של הזמן שלהם שהם מתעסקים בקקה....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 03-10-08 בשעה 01:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"תדבוק בתנועות הבסיסיות כל הזמן, הם העיקר, אבל עלינו, עם כל החומרים, כל הוותק, כל השנים על גבי השנים במכון, כל התוכניות שהחלפנו, אנחנו חייבים לגוון ולפעמים לשחק עם התרגילים המבודדים ובסוף המשפט מסייגים את זה - אבל זה בגלל שאנחנו מי שאנחנו הקיצר אם אתה קאטלר אז תפאדל, אבל אף אחד פה לא. ואולי, רק אולי, שכבר הגעת לקצה גבול היכולת ואתה בבנץ' כבר לא יכול לשים עוד עשירית קילו תנסה לגוון שם, אבל איפה זה ואיפה זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
להגיד שזה אימון בודיבילדינג זה יהי יותר מצחיק מאשר אדיוטי.... אני גם דוגל שתרגילים שרשמת בתור תרגילי חובה בתכנית אבל אחרי שאתה מסיים עם התרגילים האלו ונשאר לך עוד כמה תרגילים אז פה נכנסת ההתעסקות בקקה.....של איזה תרגיל ואיזו אחידה ואיזה גובה ומי שיגיד לךשלא ככה עובדים ולא צריך העיקר שתעשה את התנועה הבסיסית של התרגיל ישקר לך! וגם במה שדה סאן כתב....נראה אותך גבר עושה פרונט סקוואט-8 חזרות או דד ליפט על rm 5-8 ולא מתעסק בקקה של התרגילים האלו! אז אל תשחק אותה מתאמן על שכלום כבר לא מגרה לו את השריר והוא בא למכון רק כדי לשמר שריר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שמע אתה ממש אהבל אני חייב להגיד לך באדיבילדר תמיד יתעסק בקטנות כי הקטנות זה מה שמפריד בינו לבין עוד קצת ועוד קצת כי הם גם ככה סוחטים מעצמם 150 אחוז אבל למתאמן הממוצע, התעסקות יתר על המידה בתרגילים מבודדים ואחיזות מוזרות היא לא יותר מאשר בזבוז זמן ויצאת עוד יותר טיפש כי מה שציטטת זה מהנקודת מבט של האליט ולא דעה שלי או משהו זה א' וב' אם היית טורח לקרוא לפחות חלק ממה שכתבתי בהודעות לפני היית מבין שאני דווקא קיצוני במתן החשיבות לתרגילים האלה אז כנראה לא סיימת כיתה ב' כי הבנת הנקרא שלך לא משהו בכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על אנשים שמתעסקים בפיתוח גוף אולךי לא תחרותי אבל פיתוח גוף! תעשה טובה אתה ודה סאן אם המוח שכם לא מספיק מפותח בישביל להבין מה בנאדם כותב עדיף שתהיו בשקט...כי בנאדם בא ואומר אני מחפש לגדול ואתם אומרים לו תעשה דד ליפט סקוואט מליטרי ובנץ' וזהו! מאיפה באתם?מה הרקע שלכם שכתיבת תכניות?כמה מאמרים שמצאתם?כמה דעות של אנשים?ומזה אתם מבססים תורה שלמה....אתם לא מבינים שפיתוח גוף ופיתוח כוח בין אם תחרותי או לא בין אם מקצועי או לא הם שני דברים שונים הן בטכניקות הן בתכניות והן בגישה! ואם בנאדם כמו דה סאן בא ואומר שלהתעסק בזוויות בתרגיל ובאיך בדיוק מבצעים כל תרגיל לידיים כתפיים ושאר השרירים זה להתעסק בקקה אז זה פשוט לומר למפתחי גוף מקצוענים כחובבנים שהם לא יודעים מה הם עושים ושהם מתעסקים בקקה וזה פשוט מרגיז!!!!! אז ככה....אתה רוצה לפתח כוח תהנה אני רוצה לפתח מאסה כמה שיותר מי אתה לעזאזל שתתערב לי בזה?!?!?מי אתה שתבוא ותתווכח עם התוצאות שלי ושל אלפי מתאמנים בעולם שעובדים באותה צורה!! בחיים לא הרגיזו אותי ככה בקשר לספורט וכושר!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הם יתעסקו בזווית וגם באורך הציפורניים, כי עליהם יש 50 קילו מאסת שריר יותר, ומה שעובד על כולם ממזמן הפסיק לעבוד עליהם. וואי אני ממש מצטער שהרגזתי אותך....... .....לא............. אתה בא לשחק אותה ענטר וואלאק אני מווינגייט נראה מי מתווכח איתי אתה יכול לדחוף את כל מה שהסבירו לך לתחת, הקורס המעפן שם ממש לא החותמת לידע. אני לא בא לריב חס וחלילה אבל אתה עקשן ועוד על שטויות ואף אחד לא בא לאף אחד ואומר לו תעשה רק ככה ככה וככה המ שכן אומרים לו הוא לתת דגש עליהם כי הם המתגמלים הגדולים, זה הכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אתה פשוט טיפש!!!!!!!!!!! אעלק אני מווינגייט ניראה מי מתווכח איתי!!!!! יאללה ילד לך למרוח את עצמך בווזלין ולך לגן החשמל יא טמבל!
|
![]() |
![]() |