|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תיראה ..שהוא עשה יד קידמית במוט אולימפי ישבתי וצחקתי אם עצמי כאילו ראיתי סוס שיודע לעוף אחי..חח.חח..ובסוף היד קידמית הוא עושה יד קידמית בתרגיל האחרון אם קבלים ..יענו החוט הזה.. על הפנים. יד אחורית הוא הולך אם המרפק אחורה קדימה אחורה קדימה..שזה לא הולך ככה.כאילו שמע התמונה שלו בהתחלה די טובה אבל הוא גמור לאלה לדעתי .. חח והוא בחיים בטח לא עבד על רגליים.הם לא ניראות שהוא עבד על האצבע ברגל אפילו..בקיצור אני לא מבין מה הקטע כאילו מה הוא חושב לעצמו?תעזור לי לחשוב גבר גבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
הדבר שאני לא מבין ביכלל אבל בכלל זה איך הוא הגיע למה שהוא היה, כאילו אני שובר את הראש ואומר לעצמי אם ככה הוא היתאמן איך הוא הגיע למה שהוא היה בתמונות, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
גם היום הוא כזה... לא מבין למה הוא הציג את הסרטונים האלה ...
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גמאני באתי לירשום לך את זה אחי..לא יודע איך הוא היה מר ישראל יודע מה תביא תשם שלו איך קוראים לו אני ימצא תמונות שלו ..אני ינסה לימצוא אחי. ולך תידע איך הרמה ב2001 ואחת היתה וכול הזמן חברה לא יודע מזאת אמרה ללא שימוש בסטרואידים חחח..אבל לדעתי הוא מר ישראל החטטוב יש מצב? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
באתר אומרים לך את השם שלו מיליון עם בערך וכתוב בכל מקום אחי ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
תקשיב הוא פשוט תותח , מוזא שהוא עושה סטים ככה , איזה מן תרגיל זה ליד קטידמית זה בכלל לעשות נחש עם הגב... ויד אחורית נראה לי בשביל הסרטונים הוא לקח משקל ממש גדול .. או משהו
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב 2 תמונות יש לו גוף יפה ..לא יודע משו מוזר איך הרגליים שלו ?אמרתה שראיתה אותו?. נערך לאחרונה על ידי or16, 29-09-08 בשעה 15:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
)()()(
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |