|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום שוב! מקודם כתבתי בפורום תזונה ותוספים ועכשיו רציתי לקבל קצת חוות דעת על התוכנית שלי.
נתונים אישיים: גיל: 18.5 משקל: 50-49 ק"ג גובה: 1.65 לאחר שניסיתי כל כך הרבה תוכניות אימונים ולא עליתי גרם במשקל! הגעתי למסקנה שאני כנראה הארד גיינר עצבני והחלטתי לאמץ את התוכנית הבאה: *התוכנית מתבצעת פעמיים בשבוע – xAxxAxx לחיצת חזה שלילי – 6X5 לחיצת כתפיים עם מוט – 5X5 סקוואט עם מוט – 6X5 T-Bar Row – 5X6 עבודה על בטן אחרי כל אימון: 12X3 האם תוכנית כזאת שמתבצעת פעמיים בשבוע יכולה לגרום לי לגדול? כי אני יודע שמנוחה מאד חשובה לגדילה אפילו יותר מהאימון עצמו. תגובות ייתקבלו בברכה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה רק פעמיים בשבוע? ולמה תוכנית כזו???
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כי גם מבחינת זמן זה מה שמתאפשר לי.. וגם לאחר המון מאמרים באנגלית שקראתי על הארד גיינרים זאת תוכנית אפקטיבית לאנשים כמוני.
בינתיים זו רק ההתחלה (שבוע ראשון) ולכן רציתי להתייעץ פה.. בעיקרון אימון כזה עם תזונה בעלת מאזן חיובי ייגרום לגדילה לא? האימון מתבצע עם משקלים כבדים מאד.. כבדים שבחזרה האחרונה בכל סט אני מתקשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה צריך להגיע למכון 3 פעמים בשבוע ולעבוד עם תרגליים מורכבים שאת זה אני רואה שהבנת
תנסה starting strange |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פעמיים בשבוע זה לא אפקטיבי בכלל?
גם אם האימון מתבצע עם משקלים גבוהים בשבילי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
בלי קשר מתאמן מתחיל צריך לגרו תאת השריר בתדירות גבוהה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שאני ממש לא מתאמן מתחיל..
אני בערך שנתיים פלוס מתאמן.. כל פעם בתוכניות אימון שונות הבעיה היא שלא עליתי גרם עד עכשיו! ניסיתי fbw 3 פעמים בשבוע ניסיתי ab 3 פעמים בשבוע ואפילו לפעמים 4 ניסיתי אימון מחזורי ועכשיו את זה.. האמת שמהשבוע הקודם אפילו אני מרגיש שעליתי במשקלים! אם בלחיצת חזה באימון הראשון שהתחלצי את התוכנית עשיתי משקל x והגעתי לכשל כמעט בכל אחד מהסטים.. באימון האחרון שעשיתי הרגשתי שאני יכול להוסיף עוד משקל כדי להגיע לכשל! ככה שזה נראה שזה משפיע לטובה לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא עליתה גרם כי אתה לא מספיק.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני מניח שהתכוונת שלא אכלתי מספיק?
אם כך.. אכילה נכונה למסה עם תוכנית כזו יכולה לגרום לי לגדילה של שריר ולא סתם שומן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כן רשמתי שכנראה לזה הוא התכוון..
אבל לשאלה שלי.. תוכנית אימונים כמו שהזכרתי קודם עם אכילה נכונה למסה תגרום לעלייה בשריר ולא סתם בשומן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה שלוש פעמים בשבוע ...אף פעם לא שמעתי על כזו תוכנית של פעמיים בשבוע.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט קראתי מאמרים באנגלית בכל מיני מקומות על תוכניות של הארד גיינרים
שם היה רשום שהכי אפקטיבי להתאמן פעמיים בשבוע כי הארד גיינרים צריכים מנוחה רבה ככל הניתן כדי לתת לשריר לנוח ולאזין אותו בתזונה כי רק ככה הוא גודל ותדירות גבוהה יותר תגרום לו להתאושש בצורה איטית יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב שטויות אחי .. תתאמן רגיל 3 פעמיים ותהיה על מאזן קלוריות חיובי - לא צריך יותר מזה
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא שאין לי את הזמן להגיע למכון 3 פעמים בשבוע עקב עבודה ודברים שעל סדר היום
בגלל זה כל כך חשוב לי לדעת על פעמיים בשבוע אימון כזה ועלייה נקייה במסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() עניין של סדר עדיפויות לדעתי.. אין לך עוד שעה וחצי בשבוע?
לפי דעתי פעמיים בשבוע גם יביאו לשיפור אבל תחכה שיותר מנוסים ממני יגיבו.
![]() |
#18 |
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() רוצה ליגדול( בבעצם במצבך אתה חייב ליגדול)
א.בין שלושה לארבעה אימוני מישקולות בשבוע ,לא יותר לא פחות. ב.דגש על תרגילי בסיס (פרס,סקווט,דד) כאשר קיבלת הסבר איך לבצע אותם נכון ליפני כמובן. ג.והחשוב ביותר לאכול נכון (יש לך כאן מספיק מאמרים באתר - אל תיתעצל תתחיחל לקרוא). ד.תנוח מספיק. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() לא ניסיתי תוכנית כזאת אף פעם אבל זה מאוד דומה לfbw
לדעתי אם אין לך אפשרות להתאמן בשאר הימים אז פשוט תקרע את עצמך באימונים ביומיים האלה.. תעשה סטים של תרגילים מורכבים עם 4 סטים + 2-3 סטים לשריר גדול, שריר קטן 3 סטים. אחרת לא תצליח לגדול משמעותי אםא תה אומר שאתה מתאמן כל כך הרבה זמן ולא גדלת אז הגיע הזמן שתקרע את התחת. אני לא מדבר על תזונה כי זה ברור מאליו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את התרגילים המורכבים שהזכרתי למעלה: סקוואט, לחיצת חזה, טי באר ולחיצת כתפיים
בכל תרגיל 5 סטים של 5-6 חזרות כאשר בכל סט אני מבצע משקל שאני מתקשה מאד לבצע את החזרה האחרונה.. זה מספיק אפקטיבי לפעמיים בשבוע? כי אני באמת שלא יכול להכניס עוד אימון אחד וכשנתקלתי במאמרים על תוכנית כזו לפעמיים בשבוע היה נדמה לי שמצאתי את התוכנית האולטימטיבית בשבילי. |
![]() |
![]() |