ציטוט:
פורסם במקור על ידי arschgesicht
בכל אופן אם אין מצב לתפריט מסודר מה שהייתי ממליץ לך זה לצרוך את הכמות חלבונים היומית שלך שאמורה להיות בסביבות ה-150 ג'
זה יהיה סוג של הימור כי יכול להיות שתאכל קצת מדי ותתחטב, יכול להיות שתאכל נכון ותעלה במאסה ויכול להיות שתאכל יותר מדי ותשמין (זה עדיין 600 קלוריות רק חלבון, זה לא קצת)
פתח מחשבון תזונה ותעשה בערך, קנה אבקת חלבון רגילה בלי כל החרטא עם השורף שומן וכו'
ותסתכל על הערכים של הדברים שמגישים אצלכם לאכול בשביל לתאם את הצריכה מהאבקה
סתם דוגמה, אתה צריך 100 ג' חלבון ואכלת כמה שניצלים ששווים 50 ג' אז אתה לוקח 2 סקופים
וביום אחר אכלת קופסה של קוטג' שזה גם בערך 25 ג' אז אתה צריך לקחת 3 סקופים וכו'
הבסיס זה חלבון, איך לכוון מבחינת מטרות זה כבר הפחמימה והשומן
אם אתה רוצה אתה יכול לראות גם כמה פחמימה זה כל מנה מכל דבר בערך (למרות שכאן זה בעייתי כי משקל אין לך וכנראה שאתה גם לא יכול לדעת לפי העין, אולי תחפש מחשבון שעושה המרה בעזרת כוסות וזה יתן לך בערך כזה) וגם כן תעשה תפריט של בערך, כמה שאתה מסוגל
אין לי פתרון חד משמעי בשבילך כי אתה במצב בעייתי לפיתוח גוף, אבל אם אתה באמת רוצה אז תשקיע עד כמה שאפשר וגם ככה תראה תוצאות
|
תודה רבה בןאדם.
אני עכשיו מחפש אבקת חלבון עם מינון דיי גבוהה של חלבון כך שזה יסתדר, ואת המנות במכינה אני אנסה איך שהוא לחשב.. לא ידוע עדיין איך אבל אני אנסה.
ועדיין אני צריך לחשוב על השורף שומן הזה, כמוסה בבוקר במקום כוס קפה נראה לי פתרון דיי טוב לכל היום