ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-09-08, 23:04   #1
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deus ex machina צפה בהודעה
לא מסכים איתך לגביי נסיון , זה משהוא שנפוץ מאוד בחו"ל גם עקב תופעת "ילדי המאמרים " אבל זה בדיחה שאנשים פה לוקחים את זה לקיצוניות , בלי לזלזל באף אחד פה , מספר האנשים שיכולים לדבר מנסיון אימון כאן בפורום ניתן לספור על יד אחת וזה כולל את כל התחומים , כמו שדייב טייט אומר איך בחור עם סקוואט של 400 פאונד יכול ללמד אותך איך להגיע ל800 פאונד , קביל לכל תחום בחור שלא התאמן ולא היה "בשוחות" לא יכול לדבר מנסיון שלו .
זה גישה ממש ממש מטומטת.

זה כמו שתיקח את המאמן של מנצסטר ותגיד איך הוא יכול לאמן שחקן כמו רונאלדו, הוא יכול לעשות גולים כמו שלו? איך מישהו שבקושי יכול לרוץ 2 דקות ילמד אותו לשחק כדורגל?
אם הוא לא עשה גולים כמו שלו והוא לא מסוגל לזה אז זה אומר שהוא לא מבין כלום?

וה"ילדי מאמרים" האלה ניזונים מחומר ש"המאמנים המנוסים" שלך כתבו.
ישן 18-09-08, 23:10   #2
Deus ex machina
חבר פעיל

הסמל האישי שלDeus ex machina

כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomera צפה בהודעה
זה גישה ממש ממש מטומטת.

זה כמו שתיקח את המאמן של מנצסטר ותגיד איך הוא יכול לאמן שחקן כמו רונאלדו, הוא יכול לעשות גולים כמו שלו? איך מישהו שבקושי יכול לרוץ 2 דקות ילמד אותו לשחק כדורגל?
אם הוא לא עשה גולים כמו שלו והוא לא מסוגל לזה אז זה אומר שהוא לא מבין כלום?

וה"ילדי מאמרים" האלה ניזונים מחומר ש"המאמנים המנוסים" שלך כתבו.
לא תמיד הבעיה היא שאנשים חושבים שאפשר לדעת משהוא רק מקריאה וזה לא נכון , ואני יותר דיברתי על מחקרים שיוצאים הרבה , אבל בתחום הכח זה לא זהה לשאר ענפי הספורט שלמרות שגם בהם יש רוב מוחלט של שחקני עבר ( ברמה כלשהיא ) .
אני מאוד תומך בכך , בן אדם שלא הרים בחיים הרמה אולימפית יכול ללמד אותך טכניקה רק מקריאה ?
Deus ex machina מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 23:17   #3
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deus ex machina צפה בהודעה
לא תמיד הבעיה היא שיש הרבה תערובת , אני יותר דיברתי על מחקרים שיוצאים הרבה , אבל בתחום הכח זה לא זהה לשאר ענפי הספורט שלמרות שגם בהם יש רוב מוחלט של שחקני עבר ( ברמה כלשהיא ) .
אני מאוד תומך בכך , בן אדם שלא הרים בחיים הרמה אולימפית יכול ללמד אותך טכניקה רק מקריאה ?
לא ברור שלא, אבל הוא לא צריך להיות אלוף העולם כדי ללמד אותך.

וכמו בכול תחום יש מחקרים ויש מחקרים, ילד ב15 שמצא איזה מחקר באינטרנט לא בהכרח יודע לפרש אותו נכון, להבין אותו או בכלל לדעת אם הוא תקף ועוד מיליון גורמים.
גם אני לא יודע להבדיל בין מחקר טוב ללא טוב, בגלל זה אתה מתבסס על אנשים שמבינים עם רקורד בתחום ולא בהכרח אנשים שיש להם 800 פאונד סקוואט.
יש איזה משפט של ריפטו שנורא אהבתי שהוא כתב בספר שלו pp.
כול אחד יכול ללמד כישרון גנטי לעשות סקוואט, המאמן האמיתי נבחן ביכולת ללמד סקוואט אישה בת 35 שמעולם לא עשתה ספורט סקוואט, או בחור בן 30 שחזר מפציעה בגב.

ניסיון אישי זה טוב ויפה אבל זה לא מספיק. מתוך הידע הפיזיולוגי אתה יכול לעוות את זה מאד, אבל עד גבול מסוים. עם כול הכבוד לניסיון אישי אין שום סיבה שתוכנית abcde תיהיה עדיפה על fbw\ab בחיטוב.
ישן 18-09-08, 23:22   #4
Deus ex machina
חבר פעיל

הסמל האישי שלDeus ex machina

כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה

ציטוט:
לא ברור שלא, אבל הוא לא צריך להיות אלוף העולם כדי ללמד אותך.

וכמו בכול תחום יש מחקרים ויש מחקרים, ילד ב15 שמצא איזה מחקר באינטרנט לא בהכרח יודע לפרש אותו נכון, להבין אותו או בכלל לדעת אם הוא תקף ועוד מיליון גורמים.
גם אני לא יודע להבדיל בין מחקר טוב ללא טוב, בגלל זה אתה מתבסס על אנשים שמבינים עם רקורד בתחום ולא בהכרח אנשים שיש להם 800 פאונד סקוואט.
יש איזה משפט של ריפטו שנורא אהבתי שהוא כתב בספר שלו pp.
כול אחד יכול ללמד כישרון גנטי לעשות סקוואט, המאמן האמיתי נבחן ביכולת ללמד סקוואט אישה בת 35 שמעולם לא עשתה ספורט סקוואט, או בחור בן 30 שחזר מפציעה בגב.

ניסיון אישי זה טוב ויפה אבל זה לא מספיק. מתוך הידע הפיזיולוגי אתה יכול לעוות את זה מאד, אבל עד גבול מסוים. עם כול הכבוד לניסיון אישי אין שום סיבה שתוכנית abcde תיהיה עדיפה על fbw\ab בחיטוב.
נו בקיצר אנחנו מסכימים לא חייב להיות אלוף עולם אבל חייב נסיון בתחום , אני לא מסכים איתו להכניס אנשים רגילים לתחום לא חשוב לי אלא יותר איך המאמן יכול לעזור להגשים את המטרות של הספורטאי ולהפוך אותו ליותר טוב .
ובקשר לתוכניות אימון לחיטוב אין לי מספיק ידע או נסיון כדי לתת לך תשובה .
Deus ex machina מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 23:27   #5
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deus ex machina צפה בהודעה
נו בקיצר אנחנו מסכימים לא חייב להיות אלוף עולם אבל חייב נסיון בתחום , אני לא מסכים איתו להכניס אנשים רגילים לתחום לא חשוב לי אלא יותר איך המאמן יכול לעזור להגשים את המטרות של הספורטאי ולהפוך אותו ליותר טוב .
ובקשר לתוכניות אימון לחיטוב אין לי מספיק ידע או נסיון כדי לתת לך תשובה .
אתה לא מכניס אותם, הם מבקשים ממך שתכניס אותם
יכול להיות שזה לא מדבר אליך, אבל יש אנשים שגם מאמנים. וניסיון אישי שרוב הפעמים מבוסס על תחושות בטן וכו' לא מספק את האוכולוסיה הכללית.
ישן 19-09-08, 12:19   #6
Dr. Muscle

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

ציטוט:
אתה לא מכניס אותם, הם מבקשים ממך שתכניס אותם
יכול להיות שזה לא מדבר אליך, אבל יש אנשים שגם מאמנים. וניסיון אישי שרוב הפעמים מבוסס על תחושות בטן וכו' לא מספק את האוכולוסיה הכללית.
תחושות בטן זה מה שהופך מאמן גדול לעוד ייצור שיצא מפס הייצור של וינגייט.
אין סודות בספורט הזה והכל גלוי על השולחן, ויש מיליון דרכים להגיע לאיזשהו מקום, ומאמן טוב יוכל לכוון אותך בקירוב לדרך המהירה ביותר, ואם אתה מתאמן עם ראש, תוכל למצוא את הכיוון המדוייק. אבל זהו בערך.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה