|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אימו ובמילים אחרות הומו אני לא .. אני לא שפעת שנגרר כעדר אחרי הבקר..
זה לא מעניין אותי ואני פשוט אני , גיא ש (שמואלי) ולא צריך שאנשים אחרים יעצבו את האופי שלי ואת מה שאני .. האיומוים מחצינים את עצמם יותר מדי ולחשוב שכל אימו כזה עד לפני חצי שנה היה הומו עם מאמז בתחת ... פתאום נתפס עליו גולגולת , ניטים ושחור שילכו לחפש מי ינענע אותם. אני יודע שזה נשמע לחלקכם מופרך אבל גם להיות צפוני ולגור בצפון תל אביב אני לא . לא מדבר אלי להיות בחברתם של אשכנזים לבנבנים וסליחה אם אני פוגע פה במישהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נימרוד אתה אולי צודק קצת נסחפתי קצת,נפנים.
ו-zed אתה גם צודק,לא יפה ככה להשפיל ולהמעיט מערכו של אחד הגדולים אז שיניתי.
![]() |
#3 | |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא לעניין ואת הדעות שלך תשמור לעצמך...אף אחד לא שאל אותך עם מי אתה רוצה להסתובב. לגבי השאלה שלך...הסוכן אמר לך ובצדק לעלות במסה...יש לך אחוז שומן נמוך שזה טוב להתחלה..מסה אין לך..ובשביל זה צריך לעבוד חביבי ![]() אם אתה לא רוצה לעלות באחוזי שומן מיותרים ובו זמנית לעלות במסה אתה צריך לאכול לפי תפריט מדויק ומסודר ומותאם ספציפית אליך,תוכנית אימונים טובה ושינה טובה(8 שעות בלילה יהיה סבבה). אם אין לך את הידע להרכיב לעצמך תוכנית אימונים ותפריט..יש לך את גיל גרנות שהוא בעצם הבעלים של האתר הזה והוא תזונאי ספורט...איתו תצליח לממש את מטרותיי..בהצלחה בחור
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
דווקא שמתי לב שאין הרבה אשכנזים פה... יש הרבה רוסים מכל הסוגים(יאני קווקזים ובאלה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך אתם יודעים כל אחד איזה עדה הוא?לפי התמונות?
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה