|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() יפה מאוד ,
נהינתי לקרוא, את רוב הפרטים כבר ידעתי אבל בהחלט מעורר מוטיבצייה והשראה . אני מאחל לך המון הצלחה בהמשך הדרך , ובטוח שבהמשך תקטוף גם את המקום הראשון ולא רק בנוער . אחלה פוסט ללא ספק אחד החזקים . ממש לא ניתן לזהות אותך מהשנה שעברה השיפור וההתקדמות שעשיתה הם ממש שמיים וארץ . גם כאשר אנו חלוקים בדעות בניינו על מספר נושאים , אני מאוד מעריך ומכבד את הדרך שעברת ורק על כך מגיע לך המון קרדיט ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה אחי בעתיד
אבל מעניין אותי מה ההבדל הכל כך משמעותי בין גיל לאיאל ? אני הייתי אצל גיל ואני לא יודע מה עוד אפשר לחדש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ההבדל הוא כזה
![]() לפחות ממה שכן מותר לדבר כאן: איאל וגיל עובדים בשתי שיטות תזונה ואימונים שונות לגמרי,השיטה של גיל עזרה לי להתקדם בעבר נכון אבל מאז שהגעתי לאיאל קפצתי כלכך הרבה מדרגות קדימה שאני לא חושב שתשינויי שעשיתי אצלו בחצי שנה האחרונה הייתי עושה גם ב4 שנים אצל גיל או אצל כל אחד אחר ![]() בלי לזלזל באף אחד חס וחלילה בכל זאת הפורום הזה שייך לגיל! אני פשוט אומר שעל כל אחד שיטה אחרת עובדת יותר או פחות טוב. והשיטת אימונים ותזונה של איאל עבדה עלי מעולה ובגלל זה אני מפרגן לו כל הזמן ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 06-09-08 בשעה 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
דברים עובדים קצת אחרת בשביל כל אחד אפשר לראות את זה גם על מפתחי גוף מקצועיים שקופצים בין מאמנים שונים עד שהם מוצאים מישהו שפוגע בול ביחס לגוף שלהם (לדוגמא ויקטור מרטינז שעבר בין ג'ו מקניל ,כריס אסיטו ,ואז בסוף עבר לצ'אד ניקולס)
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני מבין מפה זה אומר שכל השיטות של הסופר סטים שגיל ממליץ עליהם כל כך,
גם כן לא טובות/אפקטיביות האם תוכל לפרט יותר באימייל ?? Pro_XXL_Universe אני יוכל לדבר איתך דרך האימייל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |