|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() פאק, התמונה מאד מחמיאה לך גלעד.
באוף סיזן ![]() כל הכבוד על השינויי הדרסטי, מגיע לך המון ריספקט.
![]() |
#82 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אח שלי יש הבדל בין לאכול שטויות בשגרה, לא לחשבן בכלל ביום יום, להגיד "אני במאסה מלוכלכת", לבין לעשות לעצמך חוקים, להגדיר מטרה שהמאסה תהייה איכותית (אני שונא את המושג נקייה כי מבחינתי נקייה זה אומר לא לעלות בכלל). זה שמיים וארץ הבדל, אני בטוח שצ'יט שבועי יעשה רק טוב. אל תשכח שאתה בפיקוח, אם ראית שהשמנת, מקסימום מוסיפים קצת אירובי מורידים קצת פחמימות והכל בסדר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() תגיד ניגרי איך הורידים עדין מפלצתיים כמו בתחרות? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אז כל הכבוד אני רואה שאתה מבין תוכל בבקשה לעזור לי בפרטי אני מתאמן בבית ורוצה לעבור לחדר כושר אבל יש לי שאלות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() יש מצב שהדרך שאני אגיד לך להיתאמן בה או התפריט שאני אמליץ לך עליו לא יתאימו לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() איזה יפה בעליי
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד כל הכבוד אח שלי אין עלייך עשית שינוי מדהים פשוט לעמוד למחוא כפיים ולהעריץ.
רואים שיש לך את זה, את האהבה לבאדי בילדינג ואתה תגיע עוד רחוק. בהצלחה בהמשך גבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
להגיד שזה כמו בתחרות זו תהייה הגזמה אבל באימון אני בהחלט די מאוהב בעצמי, עושה חשק עז להקפיד ולא להעלות יותר מידי שומן במאסה. ככה גם החיטוב יהיה הרבה יותר קל, תשמע אני כבר נכנסתי לאיזה סוג של משטר, הרגעתי קצת את ההשתוללות באוכל, ואני מרגיש מעולה. הספיק לי שבוע של התפרעות. יהיה צ'יט קבוע בשבת, וקצת פינוקים בשישי. התפריט הקבוע יהיה נקי יחסית, אני יכול ליהנות יופי גם מפסטה מחיטה מלאה עם טיבול חכם וחזה עוף. לא חייב שניצל פירורים בפיתה...:d
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() איש גדול ומסוקס פעם אמר..."מי שלא משקיע בבאדיבילדינג לעולם לא ידע להעריך השקעה של באדיבילדר בתחום"
איזה משפט!! וזה המשפט הכי נכון שיש כי ככה גם אני חשבתי מכון כושר ואתה גודל ... עד שגילתי תזונה מנוחה ,כול תזוזה שאתה עושה מחושבת..
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() כתבת פעם גם סיפור כזה רק יותר קצר , אני זוכר את התמונה הראשונה .
אני חייב להגיד לך שבתחרות האחרונה נראת בןזונה , אחד השינויים.. עלה והצלח גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() פשששששששששי!!!!!!! כל הכבוד גלעד!
יש לך כוח רצון אדיר ונדיר ואכן השנה הגעת לרמה מטורפת! אני צופה לך הצלחה בתחום ורק התקדמות! חוץ מגנטיקה וחומרים כוח הרצון להצליח ולהתמיד לא פחות חשוב ואולי הכי חשוב וגם את זה יש לך ידידי היקר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banned
|
![]() אופיר בכר לשמוע הערכה כזאת מימך באמת מעלה את המוטיבציה להמשיך להיתקדם אחי!
ובהצלחה גם לך ובקשר להתמדה?מי שעוסק בבאדיבילדינג צריך אופי מפלדה שאף אחד לא יוכל לשבור אותו!ואותי אף אחד לא ישבור וגם אם תהיה מלחמה וגם אם העולם יתהפך 4 פעמים אני עדין יעסוק בבאדיבילדינג בישביל זה אני חיי חבר'ה! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אשכרה חולה נפש במובן הטוב מאוד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() יפה מאוד ,
נהינתי לקרוא, את רוב הפרטים כבר ידעתי אבל בהחלט מעורר מוטיבצייה והשראה . אני מאחל לך המון הצלחה בהמשך הדרך , ובטוח שבהמשך תקטוף גם את המקום הראשון ולא רק בנוער . אחלה פוסט ללא ספק אחד החזקים . ממש לא ניתן לזהות אותך מהשנה שעברה השיפור וההתקדמות שעשיתה הם ממש שמיים וארץ . גם כאשר אנו חלוקים בדעות בניינו על מספר נושאים , אני מאוד מעריך ומכבד את הדרך שעברת ורק על כך מגיע לך המון קרדיט ![]()