|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וואלה אני מדבר על מחבת בקוטר 20, ריסוס של 3 שניות אפילו לא הספיק לאיודע..
יכול להיות אני לא מרגיש תזמן נכון חח.. בכל מקרה, עד עכשיו הייתי עושה קציצות מבשר חזה עוף-חזה הודו-כתףבקר-פטרוזיליה-כוסברה-בצל-תבלינים טחון בתנור והיה יוצא יבש כזה וזה היה נהיה ממש ממש קטן בתנור כל הנוזלים יוצאים, היום עשיתי את זה על מחבת, וואלה יצד אחד הטעימים כמו על האש |
![]() |
![]() |