|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() וזהו בינתיים. אולי יש עוד דברים אבל אני ממש רעב עכשיו ואני בתקופה של מסה
![]() תעשה תרגילים אחרים לבטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() A חזה: לחיצת חזה: 4x8 לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים : 3x8 לחיצת חזה בשיפוע חיובי : 3x9 מקבילים: 2x10 כתף קדמית: לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות: 5x9 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט דאבל – יו 3x10 כפיפת מרפקים על הספה עם מוט דאבל יו – 3x7 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות – 3x12 Bרגליים: סקוואט חופשי 5x10 כפיפת ברכיים: 5x9 פשיטת ברכיים 5x8 בטן: שכיבות שמיכה עם צלחת של 5 קילו : 3x15 הרמת רגליים עם תמיכה של הגב : 3x12 C גב: מתח 3x8 (עד שאצליח 8 חזרות טווח חזרות נמוך יותר בכל סט). חתירה צמודה כנגד מכונה 5x9 פולי עליון 5x10 כתף אחורית: חתירה לכתף אחורית: 2x10 יד אחורית: פשיטת מרפקים מלמעלה בכבל: 5x8 בנט אובר בכבל – 5x9 25 דקות ריצה (בסוף אימון C בלבד). יום מנוחה
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד דבר אתה עושה סקוואט חופשי - בפעם הראשונה בחיים שלך שאתה עושה את התרגיל הזה ואתה רץ על החופשי? אתה יכול לדפוק תגב שלך, תלמד קודם כל את הטכניקה על משקל קל בסמית משין ולא בחופשי.
חובה !!! וגם אז תעבוד עם חגורה (התרגיל בין היחידים שאני עובד איתם עם חגורה ומשקל סביר). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה דבר מאוד גרוע לעבוד בסמית', כל התנועה היא לא תנועה טבעית לרגליים ואתה יכול לדפוק את הברכיים, עדיף להתחיל מסקוואט חופשי. וגם לא צריך לעבוד עם חגורה כשלומדים את התנועה או שתיכנס לבעיות בעתיד. |
|
![]() |
![]() |