ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-08-08, 17:32   #1
na0r
חבר פעיל

יוצא בעצם שאני לא אוכל מהשעה 7 בערך עד השעה 1-2 בלילה ככה... ואז בין השעות האלה יש בעצם איזה 10 דקות הפסקה שבהם אני אוכל פירה,2 חתיכות דג, חתיכת פילה בקר, 2 פרוסות לחם ולפעמים איזה סופלה שוקולד ואז שוב פעם אני לא אוכל עד שאני חוזר הביתה...

מה אתם ממליצים לי לעשות?
na0r מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-08-08, 19:11   #2
ironman
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי na0r צפה בהודעה
יוצא בעצם שאני לא אוכל מהשעה 7 בערך עד השעה 1-2 בלילה ככה... ואז בין השעות האלה יש בעצם איזה 10 דקות הפסקה שבהם אני אוכל פירה,2 חתיכות דג, חתיכת פילה בקר, 2 פרוסות לחם ולפעמים איזה סופלה שוקולד ואז שוב פעם אני לא אוכל עד שאני חוזר הביתה...

מה אתם ממליצים לי לעשות?
אל תתאמן חבל על הזמן שלך באמת תפרוש כבר עכשיו חבל על כל האנרגיה מאמץ וכסף שאתה סתם תשרוף בקרוב על תוספים מטופשים שלא יתנו כלום. אל תעשה כלום פשוט תעבוד ותלמד אולי תמצא משהו אחר חיים אחרים לא פה, באמת אין צורך כואב לי סתם על אנשים כאילו שאני רואה בחדר כושר ולא יודעים איך חיים נכון בפיתוח גוף. סתם תופסים מקום מיותר בחדר כושר ולפעמים גם מפריעים לי להתאמן אז חבל. אל תראה את זה אישי זה מכוון להרבה אנשים תזונה ואימונים זה יד ביד אין אחרת.
ironman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-08-08, 21:07   #3
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ironman צפה בהודעה
אל תתאמן חבל על הזמן שלך באמת תפרוש כבר עכשיו חבל על כל האנרגיה מאמץ וכסף שאתה סתם תשרוף בקרוב על תוספים מטופשים שלא יתנו כלום. אל תעשה כלום פשוט תעבוד ותלמד אולי תמצא משהו אחר חיים אחרים לא פה, באמת אין צורך כואב לי סתם על אנשים כאילו שאני רואה בחדר כושר ולא יודעים איך חיים נכון בפיתוח גוף. סתם תופסים מקום מיותר בחדר כושר ולפעמים גם מפריעים לי להתאמן אז חבל. אל תראה את זה אישי זה מכוון להרבה אנשים תזונה ואימונים זה יד ביד אין אחרת.
מה יצאת עליו ככה?! אפשר גם לעבוד וגם לפתח את הגוף
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-08-08, 23:09   #4
ironman
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the animal צפה בהודעה
מה יצאת עליו ככה?! אפשר גם לעבוד וגם לפתח את הגוף
זה היה בצחוק אבל ברצינות זה לא מתאים לסדר היום שלו כאילו עזוב אתה מתגייס הכל ילך לטימיון תהנה מהחופש שלך לפני הצבא ותעשה כסף אם תסדר ותהיה גו'בניק אז תתחיל אני התחלתי בסוף השירות שעשיתי יומיות.
ironman מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה