|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לא מבין למה כל כך מתחנפים כאן, אלי אתה ספורטאי גדול מה ספורטאי גדול, הבנאדם לא עמד במילה שלו, והוא צריך לתת דין וחשבון. אבל הוא צריך לתת אותו בעיקר למתחרים שהם הלחם והחמאה שלו, שמשום מה סופגים את הכל כאילו הם נולדו אתמול. אם אנשים היו עושים בלאגן נגד הניהול הכושל שלו... כמו שעשו נגד אשר, אז הכל היה נראה אחרת.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
מה הבלאגן אצל אשר הביא? כלום... גם אם יעשו בלאגן אצל אלי לא יהיה שינוי. זה התחום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אייל זו גישה שאני לא מקבל ! אני אשמח לפגוש אותך היום ולהסביר לך חזון שלי, על איך דברים יראו יפה גם בלי שיהיה לך טייקונים שהם נותני חסות. רק קצת כבוד, לא מצפה לאולימפיה בארץ.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
פשוט לא הצלחת להבין את ההודעה הקודמת שציטטת. כן היו פרסים כספיים בשנה שעברה. כן הובטחו פרסים גבוהים יותר השנה. אני יותר מאוכזב בשביל המתחרים שזכו. אני יודע משיחות עימם שהם בנו על הכסף הזה לארוחת צ'יט של אחרי התחרות. כשכל השנה מודיעים לך בכל אפשרות שהשנה יהיו פרסים כספיים גבוהים מהשנה שעברה ואז 4 שעות לפני העליה לבמה אומרים שלא יהיו פרסים. זה לא מכובד. |
|
![]() |
![]() |