|
|||||||
| פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
מתוך האתר של NABBA
נקווה שמשנה לשנה נעלה את גובה הפרסים. לא עוד פרסים כדלי פרוטאין, וקופסת קיראטין. את התחרות ינחה איש ציבור, שילמד כיצד להנחות, ויהיה בכל שלבי המיון ובחזרות. מטרתנו להפוך את תחרות נאבא מר ישראל למופע כמופע של תחרות מלכות יופי מפואר ומכובד. ובתקווה לעוד הרבה מריי עולם מישראל. הקיצר שני האיגודים אותו חרטה ,ככה זה בספורט הזה אין כסף,עד שיבוא אזה גידמאק אחד |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אצל אשר הספורטאים מקבלים כל שנה שי מהספונסר והשנה גיל דרנות מתעלה אפילו על עצמו |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
יש במה? טירוף. באמת היה צריך לחכות 40 שנה לבמה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
אנחנו כולנו נהייה חכמים יותר היום בלילה כאשר נראה את מה שאירגן האיגוד השני ואז נוכל להשוות באמת אחד לשני. גם באירגון וגם ברמת המתחרים .
אלון תבוא להגיד שלום , ![]()
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
מלחמה:
אשר vs אלי nabba vs ifbb והמתחרים הם החיילים שמנצלים אותם ![]() עצוב, נראה שגם לאלי וגם לאשר לא בדיוק איכפת מהאיגודים שלהם, הם סתם מתחרים אחד בשני ... ![]() אלי אתה בתוח קורא כאן, ואני מכבד אותך עדיין, אתה עדיין מר עולם 3 פעמים וספורטאי ברמה גבוה, ואת זה אף אחד לא יקח ממך, האמנתי לך ולהבתחות שלך שלא קיימת, בניתי על האיגוד שלך, תאמת רציתי להתחרות באיגוד שלך שנה הבאה בצעירים ... (כמובן שזה לאחר כמה סייקלים טובים) אבל עכשיו ? אני פשוט מעוכזב, ועוד רבים כמוני שחשבו שסוף סוף בא בן אדם רציני לנהל את האיגוד שישפר את המצב של הבודיבילדינג התחרותי בארץ, לצערי הרב הרבה גילו שאין תקווה והמצב נשאר איך שהוא ! אני בתוח שהרבה רוצים לשמוע אותך, והתרוץ שלך שאסור לחלק פרסים כספיים פשוט חלש ועלוב וזה שאתה הודעת על זה למתחרים ביום התחרות - זה עוד יותר עצוב ! הבתחת אולם מפואר יותר מזה שהיה שנה שעברה ? לא קיימת ! הבתחת סכום כולל של הפרסים הכספיים פי שתיים מזה של שנה שעברה (שזה היה 7 אלף $) לא קיימת ! וזה לא הכול !!!!!!!!!! עכשיו, למה שלא תרשם לכאן ותסביר לנו מה השתבש ולמה שום דבר ממה שהובתח לא קוים ? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
ציטוט:
לא מבין למה כל כך מתחנפים כאן, אלי אתה ספורטאי גדול מה ספורטאי גדול, הבנאדם לא עמד במילה שלו, והוא צריך לתת דין וחשבון. אבל הוא צריך לתת אותו בעיקר למתחרים שהם הלחם והחמאה שלו, שמשום מה סופגים את הכל כאילו הם נולדו אתמול. אם אנשים היו עושים בלאגן נגד הניהול הכושל שלו... כמו שעשו נגד אשר, אז הכל היה נראה אחרת.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
מתחרה מקצועי - חבר על
|
ציטוט:
מה הבלאגן אצל אשר הביא? כלום... גם אם יעשו בלאגן אצל אלי לא יהיה שינוי. זה התחום. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
אייל זו גישה שאני לא מקבל ! אני אשמח לפגוש אותך היום ולהסביר לך חזון שלי, על איך דברים יראו יפה גם בלי שיהיה לך טייקונים שהם נותני חסות. רק קצת כבוד, לא מצפה לאולימפיה בארץ.
|
|
|