|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו בחיטוב ואני חושב לעצמי, מה הCatch פה?
דיאט קולה מכילה 0.3 קלוריות 0 פחמימה 0חלבון וכו. אז.. זה טוב מדי מכדי להיות אמיתי לדעתי, אז בטוח יש משהו פה שהוא לא בסדר, משהו פה שהוא לא בריא. 2) אומרים שמשקאות מוגזים עושים קרס, לא בידיוק הבנתי אבל אומרים שהגזים מנפחים את הקיבה והיא נישארת ככה פחות או יותר.. זה נכון? בבקשה אם אתם לא יודעים אל תגיבו יום טוב (:
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() זה לא נכון , משקאות מוגזים לא עושים כרס. הסיבה שיש בזה כלכך קצת קלורית כי המשקאות האלה מכילים אספרטיים ושאר ממתיקים מלאכותיים. בוא נגיד שזה לא המשקה הכי בריא בעולם , תשתה מים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית לא עושה חשבון אני שונא לשתות מים אז אני שותה משקאות דיאט זה עוזר להחזיק מעמד בתקופת החיטוב אומנם כל הממתיקים המלאוכתיים זה לא טביעי ואומרים שזה לא בריא אז תעשה את החשבון לבד סך הכל אחרי החיטוב אני מתכוון לחזור למשקאות מותוקים רגילים זה לא שאתה תשתה את זה קובוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() הקאץ' הוא החרא הכימי שבפנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() בחיטוב זה יכול להיות מועיל הגזים גורמים לשובע מסויים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() למיטב ידיעתי כל עוד אתה לא שותה 7 ליטר דיאט קולה ביום, ממש לא מוכח שזה עושה נזק..
הממתיקים שם במינון נמוך בהרבה מהמינון שדרוש כדי שתהיה השפעה שלילית על הגוף. אני אחפש סימוכין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() קולה לעצמה לא בריאה יש הב חומרים לא בראיים תנסה לגוון אם משקאות דיאטתים אחרים לא שהם יותר בראים אבל יותר עדיפים יותר
![]() |
#8 |
|
![]() גם במינון של 7 ליטר ביום זה לא פוגע נראה לי למען האמת, אני לא סגור על זה אל תתפסו אותי במילה.
אבל אני חושב שעד ליטר ביום לא יזיק.. (דיאט קולה).., שים לב שאם זה דיאט קולה עם קפאין תשתה מים כרגיל עקב הקפאין שבקולה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() מבחינת בריא לא בריא זה כל אחד וההיתיחסות שלו כי כשאתם חושבים עד זה כימעט בכל דבר יש חומש משמר שהוא לא הכי בריא,
אבל עדיין לא ההיתי מתפרק כל יום על דיאט קולה מבחינת כל הדברים שדוחפים שמה, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לנסות גם מים בטעמים... הם יותר בריאם מכל המשקאות הדיאטטים ואין בהם הרבה קלוריות..
אני אישית נוהגת אפילו למהול את המים בטעמים עם מים רגילים, אומנם זה קצת פחות מתוק אך עדיין אפשר להרגיש את הטעם וכך אני גם חוסכת בקלוריות. בהצלחה
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
קולה zero לא מכילה קלוריות ולא סוכרים - בעצם לא מכילה כלום..................
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואי כשההיתי קטן ההיתי מכור לקולה ברמות מטורפות !!
ההיתי שותה 3 , 4 פחיות ביום אבא היה מביא לי הביתה מהעבודה .. כל הילדות ההיתי שמן , לא מאשים רק את זה , אבל זה בטח אחד הגורמים זה פשוט לא בריא !! זה כל כך הרבה רעל במשקה אחד שקשה להאמין שה fda מאשר את זה בקיצור אני הפסקתי עם הקולה מזמן , לא רק קולה ! גם ספרייט וקינלי וכו' .. רק מים או תה נ.ב שתדעו לכם זה כמו גמילה אני זוכר שנסתי להגמל היה לי קשה בטירוף זה כמו סמים (למה כמו)
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
נכון שלטעם יש אפקט שמעורר תאי הנאה במוח, אבל אל תשווה את זה לסמים... אני וויתרתי על אוכל כגורם להנאה בחיים, וויתרתי גם על הסמים בעבר, ואני יודע מה יותר קשה.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך עשית את זה? זה בידיוק מה שאני צריך.. אין דבר שמסב לי יותר הנאה מאוכל.. גם אתה היית ככה?
![]() |
![]() |
#15 |
Fat bastard
|
![]() אין שום בעיה במשקאות דיאטטים בתנאי שהם לא מחליפים מים.
בקשר לתועלת הבריאותית שבמשקאות האלה... קשה להגיד.. אני מניח שכמויות גדולות מאוד של הממתיקים הכימיים האלה זה לא בריא במיוחד, מצד שני גם לא לנשום אוויר של מכוניות, ולקבל קרינה מטלפון סלולרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אלון גם בקולה זירו יש קלוריות (בארץ לפחות.. והיא גם מסריחה תחת זה לא כמו הקולה בארה"ב.. פיחס)
הכי טעימה זה הקולה נטולת קפאין ד.א אלון נכון השמועה שבחול יש גם ספרייט זירו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() הכי טעים זה הפפסי מקס.. הטעם הוא כמעט אחד לאחד כמו קולה רגילה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: עמית בן שבת
עוסק ב:: איש מכירות
חדר כושר: דרך הגוף יבנה
|
![]() אני חושב שהוא התכוון שהוא וויתר על אוכל שגורם הנראה בזה שהוא התכוון לזה שהוא לא אוכל מה שהוא רוצה כמה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ואיזה שהוא רוצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() צודק אחי..
פפסי מקס זה ה-דבר !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני נגיד עושה לי קיימת כל ארוחה תה קר בטעם תפוח עם סוכרזית זה ממש עוזר חם וקר בתחלה אתה שם רבע כוס מים רותחים בשביל הסוכרזית שימאס ובשביל התיון ואז אתה שם מים קפואים עם קרח והינה לך תה קר עם אעם של תפוח וכו
|
![]() |
![]() |