|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם במינון של 7 ליטר ביום זה לא פוגע נראה לי למען האמת, אני לא סגור על זה אל תתפסו אותי במילה.
אבל אני חושב שעד ליטר ביום לא יזיק.. (דיאט קולה).., שים לב שאם זה דיאט קולה עם קפאין תשתה מים כרגיל עקב הקפאין שבקולה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
קולה zero לא מכילה קלוריות ולא סוכרים - בעצם לא מכילה כלום..................
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואי כשההיתי קטן ההיתי מכור לקולה ברמות מטורפות !!
ההיתי שותה 3 , 4 פחיות ביום אבא היה מביא לי הביתה מהעבודה .. כל הילדות ההיתי שמן , לא מאשים רק את זה , אבל זה בטח אחד הגורמים זה פשוט לא בריא !! זה כל כך הרבה רעל במשקה אחד שקשה להאמין שה fda מאשר את זה בקיצור אני הפסקתי עם הקולה מזמן , לא רק קולה ! גם ספרייט וקינלי וכו' .. רק מים או תה נ.ב שתדעו לכם זה כמו גמילה אני זוכר שנסתי להגמל היה לי קשה בטירוף זה כמו סמים (למה כמו)
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
נכון שלטעם יש אפקט שמעורר תאי הנאה במוח, אבל אל תשווה את זה לסמים... אני וויתרתי על אוכל כגורם להנאה בחיים, וויתרתי גם על הסמים בעבר, ואני יודע מה יותר קשה.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך עשית את זה? זה בידיוק מה שאני צריך.. אין דבר שמסב לי יותר הנאה מאוכל.. גם אתה היית ככה?
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: עמית בן שבת
עוסק ב:: איש מכירות
חדר כושר: דרך הגוף יבנה
|
![]() אני חושב שהוא התכוון שהוא וויתר על אוכל שגורם הנראה בזה שהוא התכוון לזה שהוא לא אוכל מה שהוא רוצה כמה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ואיזה שהוא רוצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |