|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני אישית החלפתי את הטחינה במשהו קצת יותר מזין ואיכותי,זה נקרא חמאת שומשום,המוצר הוא של חברת b&d
הסמיכות שלו זה בדיוק כמו של טחינה,טעם דומה,אבל הערכים בהרבה יותר טובים: ערך תזונתי ל100 גרם: אנרגיה-630 חלבונים-20 פחמימות-17 שומנים-54 שומן רווי-7 סידן-1100 נתרן-15 ברזל-15 כולסטרול-0 אם ננתח את הערכים,אז אפשר לראות את הכמות סידן הגבוהה,כפית רגילה(15 גרם) של טחינה,תכיל כ 170 מ"ג סידן,שזה קצת יותר מכוס חלב. בנוסף,כמות הברזל גבוהה מאוד אם שמת לב,15 מ"ג ברזל,זה פי כמה ממה שיש בבשר. בקיצור,אחלה של מוצר,ערכים מעולים..ואפילו לא כזה יקר,אני קניתי את זה ב11.29 ש"ח,קופסה של 450 גרם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() שוב - אין מה להשוות זמינות של סידן מחלב לסידן משומשום. גם אין מה להשוות זמינות של הברזל הזה לברזל מהחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |