![]() |
טחינה גולמית
מי ממכם אוכל..? האכילו אותי בזה מגיל קטן, אמור להייות מזין מאוד.
מה דעתכם..? |
טחינה זה עם ט
אחד הדברים הטעימים... אני אוכל כל יום איזה כף ויש לזה ערכים מצוינים ושומן בריא. בד"כ אני שם את זה בכריך(עם טונה\פסטרמה וירק ) או שאני שם את זה בסלט במקום שמן זית. חחח מוכרים את זה בגרמניה ?( מצטער אם זו שאלה נובית) |
תאכל אותה עם דבש ופיתה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה אחד הדברים הטעימים, סתכל איזה שייק הכנתי פעם והיה ליגה: http://www.israelbody.com/showpost.p...&postcount=147 |
ציטוט:
וואלה אחלה ארוחה 13 שומן זה לא הרבה, חסר שם איזה 200 קלוריות שיכולות לבוא מפחמימות בננה שלמה במקום חצי ועוד איזה פרי או כמה צימוקים וזה best |
אני אוכל בקביעות,דבר מאוד בריא.
עשיר בסידן,ברזל,מגנזיום,אבץ. |
אחלה דבר
אגב, הרדקור, הסידן לא כל כך נספג משם.. |
משה איך הלך בבחינה?
-- |
היה אחלה
|
ציטוט:
|
לא, ברזל לא מפריע לסידן - סידן מפריע לברזל (גם פה יש ויכוח מסויים).
הטחינה מלאה באוקסלטים (אני חושב שגם פיטטים אבל אני לא זוכר ב100%) שמפריעים לספיגה. |
ציטוט:
|
אני מאוד מאוד מאוד אוהב טחינה, מוכנה או גולמית, זה לא משנה לי.
בעיקר חלבה, הצ'יט האהוב עליי... |
i like to put it as my salad dressing(tevlon)=]
|
אין יום שאני לא אוכל עם דבש כמו שאמרת פצצה כמו חלווה נותן מלא אנרגיה גם אני יכול לשתות טחינה עם קש באמא אחד הדברים
אושר חלווה זה צי'ט אצלך? זה שומן איכותי ביותר אתה יכול לדחוף את זה כחלק בתפריט |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני אישית החלפתי את הטחינה במשהו קצת יותר מזין ואיכותי,זה נקרא חמאת שומשום,המוצר הוא של חברת b&d
הסמיכות שלו זה בדיוק כמו של טחינה,טעם דומה,אבל הערכים בהרבה יותר טובים: ערך תזונתי ל100 גרם: אנרגיה-630 חלבונים-20 פחמימות-17 שומנים-54 שומן רווי-7 סידן-1100 נתרן-15 ברזל-15 כולסטרול-0 אם ננתח את הערכים,אז אפשר לראות את הכמות סידן הגבוהה,כפית רגילה(15 גרם) של טחינה,תכיל כ 170 מ"ג סידן,שזה קצת יותר מכוס חלב. בנוסף,כמות הברזל גבוהה מאוד אם שמת לב,15 מ"ג ברזל,זה פי כמה ממה שיש בבשר. בקיצור,אחלה של מוצר,ערכים מעולים..ואפילו לא כזה יקר,אני קניתי את זה ב11.29 ש"ח,קופסה של 450 גרם. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ