|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קיצר בית ספר, בתקופה הכיייייייי לחוצה שלו, אני מדבר בשיא הבגרויות ולא יודע מה , זה באמת התקופה הכי קלה שתהיה בחיים שלכם. עדיין אפשר לאכול להתאמן לצאת לישון וכו'... אחרי זה , זה לא נהיה יותר פשוט. מי שלא מצליח לשלב בגרויות בבית ספר עם אימונים, לא יוכל לשלב אימונים עם צבא, לימודים גבוהים, חברה רצינית, עבודה במשרה מלאה, משפחה ועוד כל הצרות שיביאו החיים אחר כך. מי שמרגיש שמתקשה עכשיו, אני ממליץ לו לחשוב בגדול אם זה הספורט בשבילו ....
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
|
![]() תכלס אני נזכר עכשיו שבזמן בצפר ובמיוחד בתקופת הבגרויות היה לי כ"כ הרבה זמן פנוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתם אותי רעב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר מתחיל
|
![]() אך אך בצפר..אני לא מבין מה אתם בוכים,זה בית זונות! נראה מה באמת תעשו שיהיה לכם משרה מלאה וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שבזמן ביצפר יש פחות זמן יש לי פאקין 10 בגרויות השנה....אבל משתדלים לפחות 3 אימונים בשבוע...
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה התכוון למב"ר
מסלול בגרות רגיל- עושים בגרות חובה (בגרות מינימלית) בלי יותר מידי מוגברים אלא רק מה שחייב כדי לקבל ת'תעודה.
![]() |
#75 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע, מה שאני יודע, זה שאני קונה 510 גרם חמאת בוטנים ומסיים את זה כל 5 ימים
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() שוגרזזה איך אתה עושה/עשית תש''ש שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
וואי חשבתי שאני היחיד |
|
![]() |
![]() |