|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
-אתה לא צריך להגיע לכשל שלילי בכל סט זה לא מומלץ, רק בסט האחרון -בין אחיזה רחבה ואחיזה צרה אין כל כך הבדל מבחינת השרירים, באחיזה צרה נוספים עוד כמה שרירים קטנים לתנועה (לכן זה גם קצת יותר קל)
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() למה שפשוט לא תעשה את התרגיל פולי עליון כדי לשפר את המתח ?
ולדעתי עדיף רחב אם אני לא טועה מן הסתם יותר שרירים עובדים...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה גבר, כן אז שהייתי עושה 2 סטים רק בצורה קצת שונה ממה שאמרת, בסט השני, הייתי מגיע למצב שדיברת עליו, כלומר בסט האחרון, אז קיצר, לעשות עבודה אקצנטרית, ובסוף האימון או ביחד עם תרגילי גב?, אני חושב שבסוף האימון כי זה עלול קצת לדפוק לי את האימון לא?
denous, אני גם עושה פולי חח, זה התרגיל לגב שלי כרגע (אני בתוכנית די פשוטה חח). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אני דווקא הייתי עושה את המתח כמה שיותר מוקדם באימון, זה לא ממש משנה כל עוד אתה נותן לו עדיפות על תרגילים מבודדים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים לעשות, ומה אתה אומר לעשות רחב או צר?
|
![]() |
![]() |