|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() -רק כי התרגיל לא מאפשר לך ביצוע בטווח התנועה הטבעי שלך לא אומר בהכרח שאי אפשר לעבוד עליו בצורה נכונה
-גם בלחיצת חזה במכונה, לחיצת כתפיים במכונה, כפיפות מרפקים במכונה וכו' טווח התנועה לא תמיד טבעי אז זה אומר שאין ביצוע נכון? -מה שאני מתכוון שאני אומר ביצוע נכון זה לעבוד בטווח תנועה טבעי ומלא עד כמה שאפשר ולא להגיע למצבים של חיסרון מכני גדול מדי שיכול לגרום לפציעות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() -רגליים כמה ס"מ לפני המוט
-גב ישר, מבט קדימה -פריסת משקל שווה על כף הרגל -תחילת ירידה מהאגן -ירידה ל90 -תחילת עלייה דרך האגן
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
כללי:: ישראל ישראלי
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() אני עושה כרגע בערך חודש בסמית ויש ממש גדילה בארבע ראשי.
יש עבודה על הבטן בסמית? בעצם אם המוט מייצב אז לא אמורה להיות עבודה על הבטן לא? חופשי לא דופק את הברכיים? ואיך אני שם בדיוק את המוט על הכתפייייםם? כל הרוחות.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() לאיזה ביצוע אתה מתכוון. כזה שבו כפות הרגליים נמצאות לפני המוט או כזה שבו כפות הרגליים נמצאות מתחת למוט?
![]() |
#28 |
|
![]() כמו שאמרתי "רגליים כמה ס"מ לפני המוט"
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני כבר לא אימנתי רגליים יותר מחודש אבל אני חוזר להתאמן נורמצלי עוד מעט כשייסתיים החופש העמוס הזה חח
וסקוואט לצערי אני אצטרך לעבור לסמיט אלא אם כן אני אצליח לקמבן משו חופשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() "כמה ס"מ" יכול להיות תחום רחב מאוד אבל בהנחה שאתה מתכוון לביצוע שבו כפות הרגליים ממוקמות לפני המוט נסה לחשוב מדוע מאמצי הדחיסה על עמ"ש ומאמצי הגזירה על ה acl גדולים יותר בהשוואה לסקוואט חופשי.
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
אני רק אומר שביחס לכמות הסקוואטים שאנשים בדרך כלל מבצעים (גם אם זה בסמית) אין הרבה סיכוי לפציעות ישירות וגם לא לפציעות כרוניות וכשאני מדבר על כמה ס"מ אני מתכוון ממש לסנטימטרים בודדים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() אני התייחסתי לפיסקה הזאת.
ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() אוקי קיבלתי
התכוונתי לזה שזה לא כל כך משמעותי כמו שהרבה אנשים חושבים טעות שלי
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממש מציע לקרוא את עמוד הציטוטים ממארק ריפטו, ממש מביא מוטיבציה לכאלה שמפחדים לעשות סקוואט אמיתי.
|
![]() |
![]() |