|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חבורה של לוזרים עם כפית זהב בפה................ מה הם רוצים האפסים האלה עלק כיבוש
בגלל בהמות כאלה שונאים אותנו בעולם שימותו כבר שירססו אותם מה הם רוצים הלוזרים האלה כול אחד מתחיל להמציא תירוצים למה הוא משתמט
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא משנה
There's a difference between knowing the path & walking the path נערך לאחרונה על ידי ZoonD, 21-08-08 בשעה 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לג'ובניק מסריח שמלקק למפקדים את התחת בשביל לצאת הביתה ב4 ולא ב5 כי יש לו טלנובלה לראות - אין זכות לקרוא למי שלא מתגייס "משתמט". במקום ללכת ולהגן על המדינה הוא מדפיס מסמכים
אני מבין את האלה שחוזרים פעם ב21 ימים הביתה ורואים את הבית אולי 20 פעם בשירות יש להם את הזכות המלאה לקרוא לי ולעוד עשרות אלפי אנשים משתמטים. ויש הבדל בין משתמט למישהו שלא הסתגל לתנאים של הצבא. אני רציתי, ניסיתי, קיוויתי. לא הסתדר.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחח
אהבתי...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אותם אני לא מכניס לרשימה אפילו, אלה שלא ניסו צריך להשמיד.
אני מדבר על האנשים שבאמת ניסו (כמוני) רצו, והשתדלו.
![]() |
#8 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
איפה כבר שירתת שאתה השתדלת כל כך ולא יכלת להגיע למקום אחר?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונכים זאת סתם דוגמה קיצונית, לא חייב להיות נכה כדי לא להסתגל לצבא, ולדעת שלא תסתגל.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך הגעת לנכים ? אני מדבר על אנשים שכן יכולים, ופשוט לא בא להם על זה. הייתי במשטרה צבאית, ולא , לא ציפיתי להיות רמבו. באותה תקופה הכל נפל לי בבום ..
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי זה נראה ותקן אותי אם אני טועה שהתגייסת לצבא חשבת שאתה תיהיה רמבו עם סכין בין השיניים שכל הזמן ירביץ לערבים ויתנו לו כבוד וזה לא היה המצב אז נשבר לך הזין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמה חרטא בצירוף מילים אחד יא אללה בוא תסביר לי מה ההבדל בין ג'ובניק לחייל קרבי בתאכלס? ולמה קרבי עדיף על ג'ובניק? אתה לא חושב שיש אנשים שלא מתאימים לקרבי? ויכולים לתרום יותר בג'וב? ובדיוק ההפך תחשוב קצת לפני שאתה מחרבש
![]() |