ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מה אתם אומרים על הקטע של אנשים שלא מתגייסים (https://israelbody.com/showthread.php?t=39396)

מספיק 21-08-08 13:23

מה אתם אומרים על הקטע של אנשים שלא מתגייסים

משום שהם קוראים לצבא פה צבא כיבוש?

http://news.walla.co.il/?w=//1334074

מעניין אותי מה דרך חשיבה שלהם...הם באמת מאמינים שאם חיילים לא היו שומרים עלינו עדיין היינו חיים?

באמת שזה מוריד את החשק להתגייס בשביל אנשים כאלה

goldBEN 21-08-08 13:26

Zודקים...

eyalamzleg 21-08-08 13:26

סתם תל אביבים מפונקים

Roma 21-08-08 13:27

סתם שמאלנים דפוקים חסרי חוליות...

אבל רק שתדע...השמאלנים לא מתגייסים כי צהל זה צבא הכיבוש שמתעלל בערבים המסכנים
והימנים לא מתגיסים כי צהל זה "צבא הגירוש" שגירש יהודים מגוש קטיף

כל אחד מוצא את הסיבות שלו לא להתגייס...

Elevation 21-08-08 13:30

שונא משתמטים מניאקים.:mad:

P-a-n-1-c 21-08-08 13:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation (הודעה 619354)
שונא משתמטים מניאקים.:mad:

:lol::XDemoticon:

מספיק 21-08-08 13:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roma (הודעה 619351)

זה מה שמציק לי...למה כל הימניים האלה שמדברים על א"י השלמה והם בכלל לא עושים צבא והמתנחלים שחלק מהם גם לא עושים צבא שבגללם קוראים לנו "צבא כיבוש"והאחרים יעשו צבא בשביל לשמור עליהם ועל השמאלנים באמת שזה מרגיש כבר פראייר לעשות קרבי

Pro_XXL 21-08-08 13:36

סתכלו איזה חבורה של מכוערים באמא שלכם מה אתם מתיחסים אליהם בכלל אפילו אנשים ברחוב לא מסתכלים עליהם חחח

barak 21-08-08 13:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roma (הודעה 619351)

אחוזי הגיוס אצל "הימניים"(בעיקר דתיים-לאומייים, אם אתה מתייחס לגירוש), ובפרט לקרבי הם הגבוהים ביותר בארץ. אלו אנשים עם ערכים ואידיאלים ונכון שהם מאוד כועסים על הגירוש(שהיום כולם מודים שהיה מיותר ורק הרס את המצב) אבל הם ממש לא הפסיקו להתגייס בגללו, זה רק קומץ. אצל השאר אפילו חלה עלייה ברצון להתגייס כדי להיות יותר מחוברים למדינה ולמצב ולהשפיע יותר בפעם הבאה

barak 21-08-08 13:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מספיק (הודעה 619363)
זה מה שמציק לי...למה כל הימניים האלה שמדברים על א"י השלמה והם בכלל לא עושים צבא והמתנחלים שחלק מהם גם לא עושים צבא שבגללם קוראים לנו "צבא כיבוש"והאחרים יעשו צבא בשביל לשמור עליהם ועל השמאלנים באמת שזה מרגיש כבר פראייר לעשות קרבי

אבל זה לא נכון, תבדוק את העובדות לפני שאתה כותב, הימניים מתגייסים הרבה יותר מכל החילונים שרק מחפשים את הפרצה הבאה להשתמט

Bono 21-08-08 13:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barak (הודעה 619369)
אחוזי הגיוס אצל "הימניים"(בעיקר דתיים-לאומייים, אם אתה מתייחס לגירוש), ובפרט לקרבי הם הגבוהים ביותר בארץ. אלו אנשים עם ערכים ואידיאלים ונכון שהם מאוד כועסים על הגירוש(שהיום כולם מודים שהיה מיותר ורק הרס את המצב) אבל הם ממש לא הפסיקו להתגייס בגללו, זה רק קומץ. אצל השאר אפילו חלה עלייה ברצון להתגייס כדי להיות יותר מחוברים למדינה ולמצב ולהשפיע יותר בפעם הבאה

צודק ב100 %
מי שלא מתגייסים בקרב הדתיים זה בעיקר הדוסים "תורתו אמנותו" האלו שלומדים בישיבה וחיים על חשבון אחרים.

Logout 21-08-08 13:45

חחח כוסאמק הייתי צריך לראות את זה במציאות ליזרוק עלהם איזה רימון עשן או משו שייזדיינו מפה :s

barak 21-08-08 13:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 619373)
צודק ב100 %
מי שלא מתגייסים בקרב הדתיים זה בעיקר הדוסים "תורתו אמנותו" האלו שלומדים בישיבה וחיים על חשבון אחרים.

תודה על התמיכה.רק הערה קטנה: אלה שאכן לא משרתים מטעמים אלו הם בעיקר החרדים, שהיחס שלהם למדינת ישראל הוא בפלגים מסוימים דומה לשל החמאס. מבין ה"כיפות סרוגות" כמעט שאין משתמטים, זה נתפס אצלנו כמעט כמו נניח ללכת להתחתן עם גויה וכו'- דברים מאוד לא מקובלים שאסור לעשותם. אלה שקצת יותר דוסים עושים לפעמים מתכונת של "ישיבת הסדר"- לומדים שנה וחצי בישיבה, אח"כ שנה וחצי צבא( שזה גם עדיף מהשתמטות) ואז עוד שנתיים ישיבה, ורבים מביניהם חותמים על ויתור ואז מוותרים על השנתיים האחרונות בישיבה וממשיכים בצבא

BodyKilo 21-08-08 13:47

צה"ל עד המוות. ! - ! - ! :)

לפעמים אני חושב איך זה להתגייס לצבא בארה"ב, איך התנאים שם(ברור שהרבה יותר טובים), איך ההערכה כלפי החיילים וכו'...

וואלה אם הייתי הולך לצבא בארה"ב הייתי הולך למארינס...

Dino Psaras 21-08-08 13:50

למה אתה חושב שהיחס שם יותר טוב מאשר היחס פה?

P-a-n-1-c 21-08-08 13:51

מצחיק שהקשר של כל מי שכותב כאן באשכול לצבא הוא גג צו ראשון...

לא שאני בעד השתמטות, אבל נק' למחשבה.

BodyKilo 21-08-08 13:51

דרך אגב, אני בתור אחד שרוצה ללכת לקרבי בראש ובראשונה אני בעד לתת פטור לכאלה שמייצגים את ישראל כמו ספורטאים למיניהם שרציניים ויש להם עתיד מובטח בזה. לא לכמה שחקני טלויזיה ו"סלבריטאים" שמשתמטים עלק.

ואני שונא את כל אלה "קרבי זה לא בשבילי, אני לא בנוי לזה", סבבה לא בנויים לזה למה להשתמט? לכו תהיו ג'ובניקים ותתרמו 3 שנים כמו כולם.

BodyKilo 21-08-08 13:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dino psaras (הודעה 619382)
למה אתה חושב שהיחס שם יותר טוב מאשר היחס פה?

בוא נגיד ככה אין שם צו גיוס חובה, אז הם מאוד מעריכים את מי שמתגייס..(ובתכלס מי שמתגייס זה גם הרבה בגלל הכסף, יש שם סכומים בכלל לא מובטלים של משכורת וכו')
ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 619383)
מצחיק שהקשר של כל מי שכותב כאן באשכול לצבא הוא גג צו ראשון...

לא שאני בעד השתמטות, אבל נק' למחשבה.

למה לא להגיב? מי שלא בצבא ועבר צבא לא יכול להביע את דעתו ולהגיב?

אין פה שום נק' למחשבה.

Shauder 21-08-08 14:00

עם יש מישהו שלא מתגייס...לכמה זמן הוא נכנס לכלא?

eyalamzleg 21-08-08 14:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shauder (הודעה 619391)
עם יש מישהו שלא מתגייס...לכמה זמן הוא נכנס לכלא?

3חודש כלאצבאי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ