|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי שיש שתי תקופות אימונים ... תקופה של המסה ותקופה של החיטוב ...
עכשיו השאלה שלי היא כזאת ... האם אפשר לשלב את שתיהם בו זמנית ... גם לחטב וגם לעלות במסה ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא.
במסה אתה אמור להיות במאזן קלורי חיובי-להכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא, ובחיטוב אתה אמור להיות במאזן קלורי שלילי-להכניס פחות קלוריות ממה שאתה מוציא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() מבחינה תאורתית אפשר לשלב את שתי התקופות ויש לכך כמה שיטות תזונה ,אבל מבחינה מעשית זה לא מסתדר כל כך ואני לא מאמין בזה כל כך גם.
איזה שיטות? 1.העמסת פחמימות 2.דיאטות זיגזג אם אתה רוצה להגיע לתוצאות אמיתיות עכשיו נכנסים לחורף תן מסה טובה 300-500 מעל התחזוקה ולקראת הקיץ תחטב תאמין לי שאתה לא תצטער על כך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() מסה נקייה?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
כפי שידוע לך הגוף גם במצב של מנוחה טוטאלית שורף קלוריות כדי לתחזק את עצמו לסך ההוצאה הקלורית הזו קוראים bmr. בנוסף ל-bmr הגוף מבצע תהליכי עיכול למזון ומוציא עוד אנרגיה בתהליכי נשימה ומערכות אחרות ולכן את ה-bmr בד"כ מכפילים ב-1.2 ומקבלים את הקלוריות של התחזוקה היומית(במצב מנוחה). בנוסף לזה אם אתה מבצע פעילות גופנית אתה שורף עוד קלוריות וצריך להוסיף את הקלוריות שנשרפו לתחזוקה שלנו במצב מנוחה נניח והתחזוקה שלנו היא 2000 קלוריות ושרפנו בפעילות גופנית 500 קלוריות הגענו לכך שההוצאה הקלורית היומית היא 2500 קלוריות. על מנת ולעודד תהליכי בניית מסת שריר(היפרטרופיה),עלינו להוסיף לתחזוקה עוד 500 קלוריות ולכן עלינו לאכול כעת 3000 קלוריות. מקווה שהבנת ,הסברתי על רגל אחת +עיניים עצומות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בחיטוב זה ההפך מורידים את הכמות היומית ב500... אני טועה ? אז בתקופה של החיטוב בעצם אתה יורד במסת שריר ובאחוזי שומן לאט לאט ... בגלל זה אני שואל אם אפשר איך שהוא לעלות במסה ולהישר מחוטב היטב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אההה...
אם זה כימי אני גם לא רוצה לדעת... ובלי ...אין מצב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לא אין מצב
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() לא.
אך אם אתה עושה מאסה נקיה אתה יכול להישאר חטוב(אתה תעלה אחוז שומן אבל קטן )