|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שריר הטרפזים לא כל כך מפותח אצלי בכללי למרות שאן מאסה אני לא מרגיש שהשריר הזה מפותח בכלל אני חושב לתת לו איזה תרגיל אחד בנפרד משיחת טרפזים או משהו? כדי לי?
כי עבודה על הכתפיים וגם על הגב עובדת על טרפזים אבל בכול זאת להוסףי איזה משחית טרפזים כדי שיהיה עבודה ממש עליהם.. למרות שחסרה מאסה כללית בגוף אני עדיין רוצה לתת דגש לטרפזים גם.. כדי או לא? אתם עובדים עליהם בנפרד?(תרגיל לשריר הטרפז)..[/quote] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה הייתה כל החפירה הנוראית הזאתי? בזבזת לי 30 שניות מהחיים
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() ראשית כל ארשה לי לתקן אותך המילה הנכונה היא כדאי.
בנוגע לשאלה,כן מומלץ לעבוד על שריר הטרפזים מדובר בשריר שמעניק לגוף מראה שונה לגמרי,גוף שרירי ללא טרפזים נראה פגום כאילו משהו חסר בו,ממליץ לך להוסיף שראגס 3-4 סטים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() הטרפזים יגדלו גם מעבודה על הכתפיים, הגב והחזה העליון, אין לך מה לבודד עליהם עבודה במיוחד ברמה של מתאמן מתחיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אסור לעבוד על טרפזים מתים מזה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() לי יש טרפזים יחסית גדולים גנטית
זה שריר מאוד גנטי
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|