|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() A:
חזה. יד קדמית. כתפיים. בטן. B: גב. יד אחורית. רגליים. בטן. אני הולך למהכון 3-4 פעמים בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בסדר אני הייתי משנה פה 2 דברים
a: חזה. יד קדמית. כתפיים. בטן. B: רגליים. גב. יד אחורית. הורדתי יום של בטן ושניתי את סדר השרירים של b לפי רמת קושי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בא לך להסביר מה הטעות?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() או יותר נכון למה טעות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אין טעות, בסך הכל בחירה והכל מתקבל. כל אחד עושה איך שנוח. אני דווקא מסכים עם fatboy, אבל אישית אוהב להתחיל עם גב. כמובן שישר אחרי רגליים, ורק אחרי יד אחורית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
A-חזה יד אחורית כתפיים b-גב יד קידמית רגליים כל חלוקה אחרת תיצור היתנגשויות!!!!! בקשר לבטן מיותר לעשות כל אימון פעמיים עד 3 בשבוע לא בימים עוקבים!
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() כל מילה זהב גם אני עושה תחלוקה הזאת זה כאילו יוצא שאתה עובד על היד הקידמית פעמים ועל החזה ועל היד האחורית פעמים וככה יש ממש מנוחה לכול שריר ל 48שעות שזה מצוין למרות שזה חלוקה קשה כי מתעייפים מאימו ןגב כבר הלך היד הקידמית חח כנ"ל חזה ויד אחורית.
|
![]() |
![]() |