ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-08-08, 18:01   #1
Big_Hand
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 1,448
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מושיק23 צפה בהודעה
אפשר לשאול איך אתם מכינים שיבולת שועל?
פשוט מבשלים במים עם מלח וזהו? (מה היחס ש"ש\מים וכמה זמן יש לבשל?)
אם כן, האם אפשר לבשל כמות, ולשים במקרר ? יש צורך לחמם במיקרו?

תודה!
זה ממש לא כמו שאתה חושב...
אם אתה מתכוון לבישול כמו אורז, אתה טועה.
אתה אמור לעשות מזה דייסה, ויש לך כל מיני מתקונים לשיבולת שועל.
תחפש בפורום או בגוגל.
Big_Hand מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-08, 19:02   #2
freepsider
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלfreepsider
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 480
כללי:: ישראל ישראלי
גיל:: 22
עוסק ב:: איש קבע
ברירת מחדל

אני מכין את זה 4 כפות של ש"ש על כוס חלב. שזה בערך 40 גרם שיבולת.


אגב, אתםם אוכלים את הקוואקר(שיבולת לבנה)? או שיבולת מלאה?
freepsider מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-08, 19:43   #3
Big_Hand
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 1,448
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי freepsider צפה בהודעה
אני מכין את זה 4 כפות של ש"ש על כוס חלב. שזה בערך 40 גרם שיבולת.


אגב, אתםם אוכלים את הקוואקר(שיבולת לבנה)? או שיבולת מלאה?
לא יצא לי לראות ש"ש מלאה...
קוואקר.
Big_Hand מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:30.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים