|
|||||||
| אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
מה ששמים במכון
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
לפחות אצלכם שמים משהו נורמאלי אצלנו שמים מזרחית ושירים כל כך שקטים שאני שומע נשימות של אחרים, האוזניות זה גם נגד זייני שכל שיתחילו לבוא ולהגיד לי, "אתה לא עושה נכון את זה ואת זה"...
|
|
|
|
#3 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
אני מביא מוזיקה שלי רק כי אני שונא את מה ששמים במכון בעיקר שירים מעצבנים כאלה משנות ה70
משהו הפוך לגמרי ממה שצריך לשים במכון אז אני שומע rap/rock עשיתי רשימה של שירים עצבניים בMP כמה דוגמאות: 2pac - Ambition as A Ridah snoop dogg - Murder Ink Xzibit - Get Your Walk On The Game - One Blood Jadakiss - Knock Yourself Out וקצת רוק Element Eighty - Bloodshot Nonpoint - To the Pain Disturbed (כמובן) Adema - Giving In Shinedown - Burning Bright deezer.com
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
|
|