ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-08-08, 19:53   #4
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniel87 צפה בהודעה
תודה על התשובה המהירה
לגבי הבטן מזה מפריע 3 סטים אני לא מרגיש שאני עובד על הבטן היום רק אחרי כל הסטים שציינתי (ישרים+אלכסונים) אני מרגיש את השרירים אני חושב שזה סתם לא אפקטיבי אם אני יוריד את הסטים לא ככה?
לגבי כל התדירות של כל יום,יש בעיה מבחינת השריר שזה נעשה כל יום, אני יודע שזה שריר שמאוד קשה לעבוד עליו ובמיטוחד שיראו עליו תוצאות מבחינה בריאותית יש אישזהי בעיה?
אולי במקום לעשות את התרגילים הנ"ל בימים ללא אימון אני יעשה אותם יחד עם האימון וזה יהיה פחות מפריע?
סליחה על החפירה אני פשוט מפחד ממצב של אימון לא אפקטיבי
שאלה נוספת ששכחתי לשאול יש את תרגיל הפרפר+לחיצת כתפיים שאני מגיע לחזרות האחרונות בסט השלישי אני כבר לא יכול לבצע ואני צריך לעשות הפסקה של איזה 20-30 שניות כדי להשלים את הסט יש עם זה בעיה מבחינת אפקטיבית/אחרת?
אם תעשה את הכמות הזאת של התרגילים כל יום, אתה תגיע לאימון יתר מהר מאוד. אני מכיר את הפחד שאתה לא מתאמן חזק מספיק אבל מה שציינת הוא בדיוק הפרמטר לכך, אתה אמור להגיע למצב שאתה לא יכול לסיים את הסט האחרון (1-2 חזרות אחרונות שלו), ככה תדע שהעצימות של האימון שלך גבוהה מספיק, ואל תשלים אותו אחרי שאתה לוקח פסק זמן, כשאתה מגיע למצב שאתה לא יכול להשלים עוד הרמה אחת, תפסיק ותעבור לתרגיל הבא (עם מנוחה בינהם כמובן).
לגבי זה שאתה לא מרגיש את הבטן שלך, תעשה כפיפות רגילות, טווח חזרות של 12-15, שלושה סטים, אם קל לך תוסיף שיפוע או התנגדות (או שניהם).
לגבי התרגילים הנוספים שלך, אם תעשה אותם זה יביא אותך לאימון יתר של הכתפיים, החזה והיד האחורית שלך, וככה הם לא יתפתחו וגם יש סיכוי טוב שתפצע, אז לא כדאי.
ולגבי הדאגות שלך, אתה מתאמן מתחיל, גם תוכנית בינונית תגרום לך להתפתחות בקצב מהיר מאוד, אז תתאמן רגיל, תקפיד על תזונה ומנוחה והכל יהיה מצוין
the animal מנותק   הגב עם ציטוט