|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אלו שעולים מעל 30 שקל לבקבוק ממוצע
תאכלס תבחר את זה שיש לו הכי הרבה שומן ביחס לנפח וכמה שפחות שומן רווי.
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() שמן זית איכותי הוא שמן שהוכן בכבישה קרה ורמת החומציות שלו לא עולה על 0.8% (נקרא גם שמן זית מעולה בניגוד לשמן זית מזוכך או חריע שהם פחות טובים) - כל הנתונים הללו אמורים להופיע על תווית השמן.
ד"א - כל שמן מכיל את אותה כמות קלוריות ליחידת נפח (9 קלוריות לגרם) ואחוז השומן הרווי בשמן זית מכל סוג שהוא הוא אחיד (כ-10%). נערך לאחרונה על ידי danielsn, 08-08-08 בשעה 22:31. |
![]() |
![]() |