|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני יודע שההתחלה של הכסוף צריך שיגע... נגיד והוא נגע ב-38 זה 37 לא ?
![]() |
#23 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ולאן נעלם הס"מ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() הסרט מתחיל מ-1 לא מ-0 או שאני טועה ?
בקיצור ולעניין לא בא להתווכח פשוט שואל באמת כי אני לא יודע... נגיד וההתחלה של הכסוף נוגעת ב-38 אז זה 38 ? לא 37 ?
![]() |
#25 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הברזל זה ס"מ ה1. ז"א שהסקלה הראשונה היא 1, אבל הס"מ מתחיל מ0.
מה שזה מראה זה מה יש. לג'וקר יש 34.5 אם הוא יהדק את זה כמו שצריך |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה אתם משגעים אותי? הייתי רגוע היום. הבנאדם פרסם תמונות תגיבו לעניין או שלא תגיבו בכלל. תנו תגובות נורמליות.
ג'וקר חשבתי שאתה קצת יותר מבוגר , בגלל הצורת התנסחות הבוגרת שלך. נראה כאילו יש צורה סבירה אבל יש עוד המון עבודה . נראה שאתה בכיוון הנכון לפחות מבחינת הידע והעניין... חשבתי שאתה בכלל פאוורליפטר בגלל המטרות שלך, אז אני קצת מבולבל. גם אם אתה באדיבילדר אתה בהחלט בהחלט לא עובד בצורה נכונה למישהו מתחיל ...
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אוף אתכם!!
תפסיקו להתעסק יותר מידי בנתונים ותתחילו להסתקל במראה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() התקדמות יפה מאוד כל הכבוד תמשיך ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() נראה נחמד יש התקדמות, ועם הידע שלך אני מאמין שתהיה אפילו התקדמות עוד יותר גדולה..
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() גדלת טיפה
חח הפרצופים רצחו אותי חחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לא יודע איך היה המצב ההתחלתי, אבל נראה שזו התקדמות די איטית ל 6 חודשים אימונים..
תמשיך ככה תאכל המון תתאמן חזק תגיע למטרות שלך אין נו טיים ...
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() בתכלס לא נראה לי אתה עובר ת65 קילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב לא משנה זאת הייתה די טעות לעשות את הפוסט, לפוורליפטר לא אכפת איך הוא נראה. כן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מה הגיל אחי?
אממ התמונות כניראה לא משקפות אותך,האור גורם לגוף להראות פחות טוב..טרפזים טובים.. לחצי שנה זה סבבה לגמרי במיוחד שאתה עובד על כוח יותר ,לפי מה שאתה אומר . תתחיל לאכול כמו חזיר סיני ולטרוף הכל ..תתאמן כמו מטורף והכל יהיה טוב. בהצלחה בהמשך!
![]() |
#36 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זו הכוונה, אם אתה פאוורליפטר לא אמור להיות כזה נושא, אם אתה באדיבילדר - תעבוד כמו באדיבילדר.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() אני אומר שתפסיקו להתעסק בהיקף יד של הבחור ותתחילו לפרגן לו על הרצינות - באמת שלגילו יש לו ידע מרשים והמון מוטיבציה.
לדעתי התמונות נראות בסדר גמור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() בן כמה אתה?
גם האמתי חשבתי שאתה יותר גדול, יחסית איך שאתה כאן נותן תגובות מפגרות לאנשים שפי 2 ממך בגודל, אבל שוב אמרת שאתה פאוור ליפטר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() יכול להיות שהוא עובד כמו באדיבילדר.. בכל מקרה, הוא עוד לא ברמה של להפריד אימון bb מpl, סה"כ העיקרון בשלב הזה זהה - להתקדם במשקלים תוך כדי שמירה על טכניקה נכונה, ולא להגיע לאימון יתר