ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-12-06, 22:49   #1
keen12
חבר פעיל

תודה רבה:]].. הרבה פעמים אנשים אומרים לי שמות של תרגילים שאין לי מושג מה לעזאזאל הם אומרים..
הבעיה היא שחלק מהתרגילים פה עוד קשים מדי בשבילי, אני עוד חלש מדי בשבילם.. כדאי להתחיל עכשיו במשקל נמוך... או לחכות קצת עד שאני יתחזק עוד טיפה ואז להתחיל?
אם אני מתחיל לעבוד עליהם, לצרף אותם לכל אימון?.. כלומר לעשות אותם 3 פעמים בשבוע?..
במקבילים אני מצליח לעשות מקסימום שבע בסט אבל אני לא בטוח שאני עושה את זה נכון.. אני ישאל את המדריך ביום שלישי.. ומקסימום, יש לנו מכשיר מעלית כזה, שאתה שם עליו משקל נגדי, ככל שהמשקל שאתה שם נמוך יותר, ככה המאמץ גבוה יותר.. אז אולי כדאי להתחיל להתאמן על מקבילים ומתח שם ואז להוריד משקל כל פעם ובסוף לעבור למתח ומקבילים ברגיל?.. או שכדאי ישר להתחיל ברגיל עם פחות חזרות לסט..
אה, ודבר אחרון.. התרגילים האלה לא מנפחים יתר על המידה?.. כי אני לא רוצה להיות מפוצץ בשרירים, אני רוצה להתנפח אבל לא יותר מדי..
בתודה, עומר:]
keen12 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-12-06, 23:01   #2
Dubano
חבר פעיל

עם התרגילים קשים לך זה בגלל שהגוף שלך לא מורגל לתרגלים מהסגנון
אז תעשה איזה 3-4 אימונים על 15 חזרות ככה בשביל להכיר את הגוף עם התרגילים ואז תוריד את כמות החזרות ותעלה את המשקל

בכל מקרה תתחמם טוב טוב לפני שאתה מתחיל עם אתה לא מאומן ומתורגל אתה עלול להפצע
אז תתחמם ותמתח טוב טוב ותעבוד בזהירות

עם תעבוד על התרגילים שזה זה יעבוד לך על כל הגוף ..

לא התרגילים האלה ימצקו אותך לא ינפחו אותך ממש בכל אופן עם אתה רואה שאתה מתנפח יתר על המידה (מה שלא סביר שיקרה כי אתה בעל מבנה רזה) תוריד סט מכל תרגיל למשך כמה זמן או שתעלה את כמות החזרות

תעשה את כל התרגילים עם 48 שעות בין אימון לאימון זה מאוד חשוב !
אחרת לא תצליח לגדול

"With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. "
(Fight Club)
Dubano מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה