ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-12-06, 21:37   #1
THOMPSON
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלTHOMPSON
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 395
שלח הודעה דרך ICQ אל THOMPSON
ברירת מחדל

התכוונתי אם אליאב הסתלבט
__________________


:cry_1:
THOMPSON מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-12-06, 22:31   #2
DropDead
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 1,985
ברירת מחדל

לא הוא לא מסתלבט
אני לא יודע בנוגע ל 70% זה נשמע לי די מוגזם אבל כן.. כמה שתחתוך ותקצוץ יותר את הירק יותר ויטמנים "יברחו".
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-06, 13:49   #3
אליאב
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 1,538
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי thompson
התכוונתי אם אליאב הסתלבט
ממש לא, 70% מהויטמינים פחות אם תעשה סלט נגיד במקום לאכול שלמים.
גם גיל אמר לי.
וגם לירון אופק, דיאטנית קלינית, בי"ח בילינסון (ואני מצטט):
"כשמכינים סלט כדאי לחתוך את הירקות לחתיכות גדולות ככל האפשר. ככל שהירקות חתוכים לחתיכות קטנות יותר, כך הם מאבדים מערכם התזונתי מהר יותר. למשל, בסלט ירקות קצוץ דק לא נשארים הרבה ויטמינים כעבור שלוש שעות מרגע ההכנה."
"הכי טוב לאכול את הירקות שלמים עם הקליפה על מנת לקבל 100% ויטמינים שהירק מציע"

וחוץ מזה תשאלו את אמא שלכם, אפילו היא תגיד לכם.
זה בדיוק כמו לקחת דבש נגיד ולחמם / לקרר אותו ואז הוא מאבד מהויטמינים שלו. כמו לקחת ירקות ולבשל אותם.. ואז הם מאבדים מהויטמינים שלהם. זה ידוע.
בנוגע לירקות, ככל שהסלט ישב יותר זמן במקרר ככה הויטמינים יעלמו לכם יותר ויותר.
אליאב מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-06, 13:51   #4
P-a-n-1-c
Banned
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל

גם פחות סיבוך זה לקחת לאכול את הירקות בחתיכות גדולות
למי יש זין לקצוץ סלט
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-06, 18:50   #5
THE_JUGGERNAUT
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,062
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב
ממש לא, 70% מהויטמינים פחות אם תעשה סלט נגיד במקום לאכול שלמים.
גם גיל אמר לי.
וגם לירון אופק, דיאטנית קלינית, בי"ח בילינסון (ואני מצטט):
"כשמכינים סלט כדאי לחתוך את הירקות לחתיכות גדולות ככל האפשר. ככל שהירקות חתוכים לחתיכות קטנות יותר, כך הם מאבדים מערכם התזונתי מהר יותר. למשל, בסלט ירקות קצוץ דק לא נשארים הרבה ויטמינים כעבור שלוש שעות מרגע ההכנה."
"הכי טוב לאכול את הירקות שלמים עם הקליפה על מנת לקבל 100% ויטמינים שהירק מציע"

וחוץ מזה תשאלו את אמא שלכם, אפילו היא תגיד לכם.
זה בדיוק כמו לקחת דבש נגיד ולחמם / לקרר אותו ואז הוא מאבד מהויטמינים שלו. כמו לקחת ירקות ולבשל אותם.. ואז הם מאבדים מהויטמינים שלהם. זה ידוע.
בנוגע לירקות, ככל שהסלט ישב יותר זמן במקרר ככה הויטמינים יעלמו לכם יותר ויותר.
גם אני שמעתי את זה בכמה מקרים
אבל לא להגזים זה לא אומר שלא כדאי לחתוך סלט בכלל
בד"כ אם אני מכין אני אוכל אותו אחרי כמה דקות ולא משאיר כלום, גם ככה אם הוא נשאר במקרר כמה שעות הוא נהיה לא טעים
__________________


THE_JUGGERNAUT מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:09.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים