|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() בדיבור עם אחד מהמכון שלי נאמרו הדברים הבאים : שעם לא מאמנים בכלל את הרגליים אז יהיה חוסר בהתפתחות או התפתחות איטית של שאר הגוף
האם יש בסיס לטענה הזאת? או שזה סתם שטויות? במילים אחרות האם התעלמות מאימון רגליים פוגעת בקצב גדילת המסה/שריר? |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן, אימוני רגליים משפיעים על כל הגוף מאחר והאימון הינו אינטנסיבי מאוד ומוערבים בו תרגילים מורכבים שמשפיעים כאמור על כל הגוף. אבל בגדילה הטבעית שלך זה לא יפגע, זה רק יאט את הקצב שבו אתה תוכל להתקדם זה הכל. חוץ מזה שאימון רגליים זה דבר חובה לפי דעתי.
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 04-08-08 בשעה 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שזה שטויות.. אם לא תאמן רגליים אז לא יהיו לך רגליים אבל זה לא אומר שלא תתפתח בכללי או שזה יאט אותך
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() כמו שאמרתי יש בסיס לטענה? מחקר משו כזה?
או שזה דעה אישית שלך? |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן, זה פוגע, בנוסף, אם אתה מאמן רגליים אתה חולה בסרטן המח, נלכד בשבי, נצלב ונאכל ע"י עורבים.
כדאי לך לאמן רגליים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא פוגע.
אתה לא מאמן אותם אז הם לא יגדלו זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא פוגע ולא בטיח אחי, תנסה שלא לאמן רגליים ותראה שעם הזמן הפלג גוף שלך יגדל והרגליים שלך עדיין יהיו מקרוני קיצר תאמן וזהו, איזה אנשים יש לכם במכון שהם מאכילים אותכם כל כך הרבה חארטות..
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לא לאמן רגליים אז אל תתאמן בכלל ...
מי שלא מאמן רגליים או הזניח אותם ונראה כמו ענק עם רגלי תרנגולת ... זה פשוט קריקטורה וזה זילזול בכלל .. מה זה העצלנות הזו ... פוגע לא פוגע אין מצב שלא מאמנים רגליים..
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לשאול למה לא לאמן את הרגליים? יש סיבה? תתאמן על הרגליים כמו על כל שריר שהכל יגדל עם פרופורציה ולא תראה כמו איזה גוץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() חחחחחחחח אני אוהב תתגובות פה... כל אחד והשטויות שלו
בכל מקרה עם מי אני יכול לדבר פה על מנת לעשות אוברול לתוכנית האימונים שלי הכל מחדש? |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
עם המאמן שלך בחדר כושר ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() עזוב אותך אני מרגיש שאין עם מי לדבר שם הם עונים לך בכלליות ואני רוצה תפרטי פרטים
האם משו פה יכול לעזור לי בקשר לחילוק תוכנית אימונים? כלומר אני לא רוצה תוכנית אימונים מה עושים בכל אימון אלה רק את החילוק החילוק שלי כרגע כבר חודשיים הוא ab a - חזה יד קדמית בטן b - גב יד אחורית בטן על כל שריר גדול וקטן 4 תרגילים 4x8 סטים ולפי מה שבנתי בפוסט שיש פה למטה התרגילם שלי מתנגשים.... עם כך מהי החלוקה הנכונה ל ab? וסדר גודל של תרגילים לכל שריר כאשר הסטים נשארים 4x8? |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעבור ל:
A:חזה, אחורית וכתפיים b:גב,קדמית ורגליים בטן באחד מהאימונים למרות שיש חלק שעושים את החלוקה שלך וזה לא מפריע להם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() אני בטוח שיש חלק שגם בחילוק כזה אבל כמו שנאמר בפוסט שלפני בקשר לחלוקה שלי של ה
A - חזה קדמית רגלים B אחורי גב כתף אז זה אומר אימון כן ויום מנוחה לאחריו .... כלומר יום כן יום לא.. המתכונת שלי היא שאני הולך יומיים רצוף יום שלישי מנוחה כלומר ראשון שני שליש (מנוחה) רביעי חמישי שישי (מנוחה) וכו וכו.... והבנתי שבמתכונת כזאת החלוקת שלי לא נכונה ועדיף לעבור ל AB ש shomonaz1 הציע והמוכרת לכולם מה אתה אומרים להחליף? |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() באימון רגליים יש תרגילים שמופרש בהם כמות גדולה של הורמון גדילה!
חוץ מזה רגליים זה שריר שיעזור לך בתרגילים מסויימים אשר עובדים על חלקים אחרים בגוף חוץ מזה שאני אישית מאמין שאם אתה לא מאמן רגליים מקומך לא פה!!!
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() פניתי אליהם אבל אני רוצה להתייעץ גם בהם וגם בכם מה קרה מת העולם למה התשובות הדפוקות האלה "מקומך לא פה" על מה ולמה? לכל אחד יש תדרך שלו להתאמן זה לא רוצה לאמן רגליים זה לא רוצה כתפיים וזה לא רוצה תזין בכלל
כל אחד ומה שהוא חושב לנכון לעשות עם הגוף שלו אז קצת קשה לענות באוביקטיביות? |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק תרגילים מורכבים שדורשים מהגוף לעבוד כגוף ולא כמערכת מבודדת מופרשת כמו gh אמיתית. |
|
![]() |
![]() |