|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סינטה משתווה לחזה עוף, כך גם שאר הנתחים הרזים פחות או יותר.. (הבדל אולי של 10 קלוריות משהו כזה)
הסיבה שהרוב אוכלים חזה עוף זה כי הבשר יקר. (בואו לא נשכח שלבשר יש יתרון על החזה עוף) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס להסתבך. תוכלו סטייק עין. ותורידו שומן רווי ממקומות אחרים בתפריט. בבשר הקפוא זה רק 8 אחוז שומן.
|
![]() |
![]() |