|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני רוצה להתחיל עוד חודשים בערך לאחר שהגוף שלי כבר יהיה יותר רגיל לעשות תוכנית ab קשה אז בתוכנית של ab אני יכול ללכת כל יום בשבוע כמעט כי נגיד בזמן שאני עובד על חזה יד אחורית וכתפיים אז הגב יד קדמית והרגליים נחות ולהפך???
ושנה הבאה בקיץ הבא שאני מקווה שיהיה לי full זמן אז אני יכול לעשות אימון של ab באימון אחד שזה אומר בערך אימון של 2.5-3 שעות ויום למחרת אני אנוח ואז עוד פעם יעשה ככה? מה ההשלכות של זה??? תודה רבה לעונים אשמח לשמוע דיעות ממתאמנים עם ניסיון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתכוון שאם מותר לי לעשות תוכנית של ab באימון אחד???? והאם מותר לי ברגע שיש לי ab ללכת כל יום ולעשות פעילות אחרת?? או שזה עומס?? למרות שהגוף נח על כל שריר מנוחה של 48 שעות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אחי אתה חייב לעבוד על הניסוח שלך :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות אתה מדבר אין דבר כזה אימון ab באימון אחד
לך תקרה מאמרים האותיות זה מסמן אימוןנים==ימי אימונים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני התכוונתי אם אני יכול לעשות אימון ab באימון אחד לעשות את התרגילים של a ושל b ואז למחרת לנוח ואז עוד יום למחרת לחזור להתאמן ולעשות עוד פעם את התרגילים של a ושל b.... מה שאני מתכוון אם זה לא יוצר עומס??? כי אין לי בעיה להישאר במכון 3 שעות.... בחופש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה ab אימון אחד?
תעשה fbw |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אתה יכול!!! אפקטיבי זה לא השרירים צריכים מנוחה וגם אתה תגיע לאימון יתר
וגם לא משנה איזה תוכנית אל תיהיה 3 שעות במכון גם לא שעתיים וגם לא שעה וחצי
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שהוא מתכוון לfbw לפי דעתי תנסח מחדש את השאלה, ולא משנה באיזו תוכנית אתה עבודה שהיא מעל שעה וחצי היא מיותרת לחלוטין ותוביל אותך מהר מאוד לאימון יתר
|
![]() |
![]() |