|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי תחושה מוזרה שאלפי מכיר את השרירים שעובדים דרך המרפק
![]() היחיד שעוד כתב הודעה לעניין הוא עידן רק נראה לי שאלפי צריך למקד יותר את השאלה. fatboy חסרים לך שרירים במפרק המרפק.
![]() |
#2 |
|
![]() בבקשה תשלים את החסר
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() תשאל את עצמך מי עוד מכופף את המרפק בנוסף לשרירים שציינת ומי עוד פושט את המרפק בנוסף לטרייספס.
![]() |
#4 |
|
![]() תודה רבה עידן...
מה התרומה היחסית של השרירים הנ"ל למשקל העבודה בתרגיל מורכב? האם יכול להיות שבתרגיל לדוגמא לחיצת חזה משקלי העבודה יורדים בגלל חולשה של שרירים סינרגיסטים או אגוניסטים במפרקים אחרים ולו דווקא בעקבות חולשה של שריר המטרה? לדוגמא:האם חיזוקו של שריר הטרייספס לבדו גם ישפר לחיצת חזה ובעצם שאני שואל מה מקומם של התרגילים הפשוטים בתנועות מורכבות,האם עבודה ממוקדת מטרה (שריר) תתרום או שמא לא תתרום באופן ניכר לשיפור הכוח בתנועות רב-מפרקיות? נערך לאחרונה על ידי alfi, 02-08-08 בשעה 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תלוי באיזה חלק של הבנץ' יש לך בעיה. אם אתה לא מצליח להרים את המוט מהשלב הראשוני שהוא נוגע בך עבודה על היד האחורית לא תעזור, כי היא לא עוזרת לך שם בכלל ורק החזה עובד על דחיפת המוט. אם הבעיה שלך היא לקראת נעילה הסופית, עבודה על היד האחורית יכולה לעזור כי שם היא משחקת תפקיד משמעותי. אאם היד האחרוית תיהיה שם חזקה ותעבוד מהר החזה לא יהיה מותש בלחכות על שהיד האחורית תנעל תמפרק.
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() לאלה שמבינים....
איך אומרים הפסד דו-צדדי באנגלית (בהתייחס למונח של השריר) |
![]() |
![]() |