|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 304
כללי:: לא אתה זה בטוח!
גיל:: זקן מדי..
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() כבר פתחת פוסט אני זוכר לפני כמה זמן ואתה סתם מסבך את עצמך
מחבת גריל/תנסה על רגילה גם עם מעט שמן זית.. אתה בעצמך אמרת שניסית בטוסטר אובן ולא יצא טוב ואתה מוזמן לנסות להכין במיקרוגל.. בחייך אחי תשקיע 5 דקות בדברים שאתה אוכל לא יקרה כלום ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במחבט זה בעיה כי הכיור חלבי אז צריך לנקות אותו, להשרות אותו, לשטוף את הבשרי, לנקות אותו, ולהשרות אותו שוב, כדי שיהיה חלבי. חוץ מזה יש הרבה סוגי בשר בקר שצריך בשבילם בישול ארוך ככה שמחבט לא יעזור לי פה. ואני שואל גם איזה בשר יש שהוא יחסית זול ואין בו הרבה שומן וכולסטרול. |
|
![]() |
![]() |