|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בו'אנה, איזו שעה מחורבנת לטסט', בדיוק עם הפקקים והנסיעה העצבנית של הבוקר.
קיצר, הייתי אומר ביטחון, אבל זה שאני אומר לך, לא יגרום לך לנהוג ככה. הרבה מראות, המון המון מראות, תחשוב על הכול מראש, תתכנן נסיעה, ברקסים שקולים ורגועים, שים המון לב לתמרורים. שיהיה בהצלחה! נ.ב. לא חשוב אם אתה ראשון או שני, חשוב שהאחר ינהג על הפנים! דפוק לו בעיטה לקרסול לפני שהוא נכנס לרכב!
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לבחור שניגש... דבר אחד.. אל תתייחס להערות של הטסטרים.. לא משנה מה הוא אומר אם אתה יודע שאתה נוסע טוב שים עליו זין.. ואם אתה נותן זכות קדימה קח תזמן ואל תלחץ מהערות שלו.. אל תתיחס הם הרבה פעמים אומרים דברים רק בשביל לראות איך אתה מגיב ואם יש לך סגנון משלך או שאתה כזה מרגמיש... בהצלחה אחי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אצלי בטסט ישבה מישהי מאחורה , היא הייתה איתי גם בשיעור שלפני הטסט עם המורה שלי שואלה אותי איזה טסט אני ?
אמרתי לה היום טסט ראשון , אמרה לי "אווווו, נתראה עוד שבועיים, אני בטסט שלישי , אתה לא תעבור וכו'" אמרתי לה "יקירתי אני לא יודע מה איתך , אבל אני באתי בשביל לקבל רישיון היום לא בשביל להתראות איתך עוד שבועיים" אני עברתי היא נכשלה ![]()