ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-12-06, 11:49   #1
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

בוא נגיד ביום אימון אתה צורך שותה אבקת מי גבינה לאחר האימון
וביום ללא אימון תוותר על האבקה ... וזהו
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-12-06, 13:10   #2
Amit
מושעה

כללי:: X
עוסק ב:: X

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
בוא נגיד ביום אימון אתה צורך שותה אבקת מי גבינה לאחר האימון
וביום ללא אימון תוותר על האבקה ... וזהו
תוותר עליה אבל תחליף אותה באותה כמות חלבון ממקור אחר או שתשאיר אותה.. אל תוריד 30 גרם חלבון ביום רק בגלל שאתה לא מתאמן..
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-12-06, 13:46   #3
Bodybuilder
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Amit
תוותר עליה אבל תחליף אותה באותה כמות חלבון ממקור אחר או שתשאיר אותה.. אל תוריד 30 גרם חלבון ביום רק בגלל שאתה לא מתאמן..
שמע הבן אדם כניראה לא רוצה לעלות אחוזי שומן ופוחד לצרוך 200-300 קלוריות יותר כשהו לא זקוק להם והוא לא שורף אותם באימון ...
אז מה שהו רוצה : כניראה זה לוותר על ארוחה קטנה או שייק כי הגוף לא זקוק לקלוריות האלה ביום ללא אימון ! הבנתה ?
סיקס פאק אני צודק ?

אבל אני אישית צורך אותה כמות של קלוריות גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון ...
לדעתי 300 קלוריות לא ישנו הרבה + אני עולה אחשיו במסה מהר יחסית 1500 קלוריות מעל ה BMR
ישן 28-12-06, 15:37   #4
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
שמע הבן אדם כניראה לא רוצה לעלות אחוזי שומן ופוחד לצרוך 200-300 קלוריות יותר כשהו לא זקוק להם והוא לא שורף אותם באימון ...
אז מה שהו רוצה : כניראה זה לוותר על ארוחה קטנה או שייק כי הגוף לא זקוק לקלוריות האלה ביום ללא אימון ! הבנתה ?
סיקס פאק אני צודק ?

אבל אני אישית צורך אותה כמות של קלוריות גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון ...
לדעתי 300 קלוריות לא ישנו הרבה + אני עולה אחשיו במסה מהר יחסית 1500 קלוריות מעל ה BMR
*הבנת...
*עכשיו..

ציטוט:
דבקא נשמע חכם מאוד
*דווקא...
(bodybilder יוצא לי לתקן אותך הרבה זה לא מפריע לך נכון..?)
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-12-06, 15:43   #5
Bodybuilder
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
*הבנת...
*עכשיו..

*דווקא...
(bodybilder יוצא לי לתקן אותך הרבה זה לא מפריע לך נכון..?)
לא ! להפך זה עוזר
ישן 28-12-06, 22:08   #6
Avi
חבר פעיל

בוא אני אגיד לך מה אני עושה. ביום ללא אימון אני משאיר את השייק אבל את הסוכר ענבים אני מחליף בפופקורן מופחת שומן. בנוסף לזה, ביום ללא אימון אני אוכל פחות 50 גרם פחמימות (מוריד 10 גרם מכל ארוחה).
לגבי החלבון, לא הייתי ממליץ לך לאכול פי 2 גרם ממשקל גופך בגלל שהגוף שלך צריך בעקרון 1.8 גרם על כל קילו שריר בגופך. מעבר לזה יכול להווצר עומס על הכליות. נגיד בן אדם ששוקל 80 קילו והוא על עשר אחוז שומן, הוא בעצם צריך 130 גרם חלבון ביום ( 80 לחלק לעשר זה 8, שמונים פחות שמונה זה 72, 72*1.8=130). לפי דעתי הכי טוב זה לאכול פי 1.5 גרם חלבון ממשקל הגוף. ושאר החלבון יבוא ממקורות של חלבון לא מלא ( כמו לחם, פסטה וכדומה). ככה לא מסתכנים בפגיע בכליות.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-12-06, 20:23   #7
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Avi
בוא אני אגיד לך מה אני עושה. ביום ללא אימון אני משאיר את השייק אבל את הסוכר ענבים אני מחליף בפופקורן מופחת שומן. בנוסף לזה, ביום ללא אימון אני אוכל פחות 50 גרם פחמימות (מוריד 10 גרם מכל ארוחה).
לגבי החלבון, לא הייתי ממליץ לך לאכול פי 2 גרם ממשקל גופך בגלל שהגוף שלך צריך בעקרון 1.8 גרם על כל קילו שריר בגופך. מעבר לזה יכול להווצר עומס על הכליות. נגיד בן אדם ששוקל 80 קילו והוא על עשר אחוז שומן, הוא בעצם צריך 130 גרם חלבון ביום ( 80 לחלק לעשר זה 8, שמונים פחות שמונה זה 72, 72*1.8=130). לפי דעתי הכי טוב זה לאכול פי 1.5 גרם חלבון ממשקל הגוף. ושאר החלבון יבוא ממקורות של חלבון לא מלא ( כמו לחם, פסטה וכדומה). ככה לא מסתכנים בפגיע בכליות.
בגלל זה ציינתי 1.8-2.2 כפול משקל הגוף הרזה שזה בעצם אחרי שמורידים את השומן מהספירה בכל מקרה אתה צודק גם חישוב של 1.5 ממשקל הגוף הוא אחלה מה שכן החלבון הלא מלא ניספר אותו דבר יחד עם המלא ככה שלפי הספירה שלך אנחנו בעצם מגיעים לכמות גבוהה מן הרצוי אבל זה לא נורא כל עוד שותים מספיק.

ציטוט:
אני אגיד לכם מניסיון... פעם הייתי אוכל גם באיזור ה2 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף. והיום אני אוכל בערך 1 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף (ואם אתם עוקבים זה חצי ממקודם), ואני גדל אותו דבר.

אגב ניסיתי את זה בעקבות כמה דעות של אנשים מביני עיניין שאמרו שאין צורך בכל כך הרבה חלבון ושמספיקה לנו הכמות הסטנדרטית של 0.8 גרם לכל קילו משקל גוף.
לא הייתי מסתמך על כזאת כמות של חלבון, המספר 1.8 הוא לא מספר אקראי הוא נבחר כהמלצה כללית למפתחי גוף טבעים אחרי מספר מחקרים בעניין לדעתי אתה עושה טעות ואתה לא מנצל את המקסימום שהיית יכול להגיע אליו.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה