|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() בוא נגיד ביום אימון אתה צורך שותה אבקת מי גבינה לאחר האימון
וביום ללא אימון תוותר על האבקה ... וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז מה שהו רוצה : כניראה זה לוותר על ארוחה קטנה או שייק כי הגוף לא זקוק לקלוריות האלה ביום ללא אימון ! הבנתה ? סיקס פאק אני צודק ? אבל אני אישית צורך אותה כמות של קלוריות גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון ... לדעתי 300 קלוריות לא ישנו הרבה + אני עולה אחשיו במסה מהר יחסית 1500 קלוריות מעל ה BMR ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
*עכשיו.. ציטוט:
(bodybilder יוצא לי לתקן אותך הרבה זה לא מפריע לך נכון..?) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בוא אני אגיד לך מה אני עושה. ביום ללא אימון אני משאיר את השייק אבל את הסוכר ענבים אני מחליף בפופקורן מופחת שומן. בנוסף לזה, ביום ללא אימון אני אוכל פחות 50 גרם פחמימות (מוריד 10 גרם מכל ארוחה).
לגבי החלבון, לא הייתי ממליץ לך לאכול פי 2 גרם ממשקל גופך בגלל שהגוף שלך צריך בעקרון 1.8 גרם על כל קילו שריר בגופך. מעבר לזה יכול להווצר עומס על הכליות. נגיד בן אדם ששוקל 80 קילו והוא על עשר אחוז שומן, הוא בעצם צריך 130 גרם חלבון ביום ( 80 לחלק לעשר זה 8, שמונים פחות שמונה זה 72, 72*1.8=130). לפי דעתי הכי טוב זה לאכול פי 1.5 גרם חלבון ממשקל הגוף. ושאר החלבון יבוא ממקורות של חלבון לא מלא ( כמו לחם, פסטה וכדומה). ככה לא מסתכנים בפגיע בכליות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |