ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   כמה חלבון ביום ללא אימון?! (https://israelbody.com/showthread.php?t=3729)

SiX PACK 28-12-06 00:46

כמה חלבון ביום ללא אימון?!

לכמה גרם חלבון אני זקוק ביום שבו אני לא מתאמן?

תודה!

gog 28-12-06 01:04

כמו ביום שאתה כן מתאמן.

Daniel-Barak 28-12-06 08:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

תודה!

ביום אימון אתה צורך יותר חלבון בגלל האימון. מה שקורה זה שביום שאין אימון, אתה לא צורך את החלבון שאחרי אימון. ככה שזה יוצא לך פחות חלבון מיום אימון כהשוואה ליום רגיל, אבל שאר התפריט אותו דבר. כנ"ל פחמימה (פחמימה וחלבון אחרי אימון, לא צריך אותן ביום בלי אימון כמובן)

Bodybuilder 28-12-06 11:49

בוא נגיד ביום אימון אתה צורך שותה אבקת מי גבינה לאחר האימון
וביום ללא אימון תוותר על האבקה ... וזהו

Amit 28-12-06 13:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
בוא נגיד ביום אימון אתה צורך שותה אבקת מי גבינה לאחר האימון
וביום ללא אימון תוותר על האבקה ... וזהו

תוותר עליה אבל תחליף אותה באותה כמות חלבון ממקור אחר או שתשאיר אותה.. אל תוריד 30 גרם חלבון ביום רק בגלל שאתה לא מתאמן..

Ori-Silver 28-12-06 13:14

מה שאני עושה ביום ללא אימון אני פשוט מוריד את הפחממות שבאות ביחד עם השייק לאחר האימון ומפצל את השייק חלבון של 30 גרם לשתי מנות ושותה אותם בשתי ארוחות בנוסף לאוכל הרגיל

Bodybuilder 28-12-06 13:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
תוותר עליה אבל תחליף אותה באותה כמות חלבון ממקור אחר או שתשאיר אותה.. אל תוריד 30 גרם חלבון ביום רק בגלל שאתה לא מתאמן..

שמע הבן אדם כניראה לא רוצה לעלות אחוזי שומן ופוחד לצרוך 200-300 קלוריות יותר כשהו לא זקוק להם והוא לא שורף אותם באימון ...
אז מה שהו רוצה : כניראה זה לוותר על ארוחה קטנה או שייק כי הגוף לא זקוק לקלוריות האלה ביום ללא אימון ! הבנתה ?
סיקס פאק אני צודק ?

אבל אני אישית צורך אותה כמות של קלוריות גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון ...
לדעתי 300 קלוריות לא ישנו הרבה + אני עולה אחשיו במסה מהר יחסית 1500 קלוריות מעל ה BMR :)

Bodybuilder 28-12-06 13:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
מה שאני עושה ביום ללא אימון אני פשוט מוריד את הפחממות שבאות ביחד עם השייק לאחר האימון ומפצל את השייק חלבון של 30 גרם לשתי מנות ושותה אותם בשתי ארוחות בנוסף לאוכל הרגיל

דבקא נשמע חכם מאוד http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon3.gif

ironman 28-12-06 14:36

תוריד את השייק של אחרי האימון זה בטוח אם אתם מחפשים עליה יותר נקיה כי מן הסתם קל לצבור משקל שמחסירים ימי אימון אני מציע להוריד גם משאר הארוחות את כמות הפחמימות אין צורך בהם בכמות גדולה סתם גורם לעליה של שומן יש כאילו שצריכים להוריד גם משהו כמו 800-900 קלוריות מהתפריט ביום ללא אימון במטרה לעלות נקי כמה שאפשר

Shlomik 28-12-06 15:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

תודה!

חשוב שתשמור בכל יום על כמות של 1.8-2.2 גרם חלבון על כל קילו ממסת הגוף הרזה על מנת לשמור על מאזן חנקן חיובי וסינתוז חלבון אופטימלי.
רובנו ביום אימון מוסיפים עוד קלוריות על מנת לשמור על מאזן קלורי חיובי למרות ההוצאה האנרגטית שנגרמת בעקבות האימון ואת הקלוריות האלה אנחנו מחלקים בין חלבון לפחמימה בין השאר בעזרת השייק וכך נוצר מצב שיש מעט יותר חלבון ביום אימון אבל בסופו של דבר חשוב כל יום לשמור על הרמה הגבוהה של החלבון גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון.

slim shady 28-12-06 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
שמע הבן אדם כניראה לא רוצה לעלות אחוזי שומן ופוחד לצרוך 200-300 קלוריות יותר כשהו לא זקוק להם והוא לא שורף אותם באימון ...
אז מה שהו רוצה : כניראה זה לוותר על ארוחה קטנה או שייק כי הגוף לא זקוק לקלוריות האלה ביום ללא אימון ! הבנתה ?
סיקס פאק אני צודק ?

אבל אני אישית צורך אותה כמות של קלוריות גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון ...
לדעתי 300 קלוריות לא ישנו הרבה + אני עולה אחשיו במסה מהר יחסית 1500 קלוריות מעל ה BMR :)

*הבנת...
*עכשיו..

ציטוט:

דבקא נשמע חכם מאוד http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon3.gif
*דווקא...
(bodybilder יוצא לי לתקן אותך הרבה זה לא מפריע לך נכון..?)

Bodybuilder 28-12-06 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
*הבנת...
*עכשיו..

*דווקא...
(bodybilder יוצא לי לתקן אותך הרבה זה לא מפריע לך נכון..?)

לא ! להפך זה עוזר :jockey:

Avi 28-12-06 22:08

בוא אני אגיד לך מה אני עושה. ביום ללא אימון אני משאיר את השייק אבל את הסוכר ענבים אני מחליף בפופקורן מופחת שומן. בנוסף לזה, ביום ללא אימון אני אוכל פחות 50 גרם פחמימות (מוריד 10 גרם מכל ארוחה).
לגבי החלבון, לא הייתי ממליץ לך לאכול פי 2 גרם ממשקל גופך בגלל שהגוף שלך צריך בעקרון 1.8 גרם על כל קילו שריר בגופך. מעבר לזה יכול להווצר עומס על הכליות. נגיד בן אדם ששוקל 80 קילו והוא על עשר אחוז שומן, הוא בעצם צריך 130 גרם חלבון ביום ( 80 לחלק לעשר זה 8, שמונים פחות שמונה זה 72, 72*1.8=130). לפי דעתי הכי טוב זה לאכול פי 1.5 גרם חלבון ממשקל הגוף. ושאר החלבון יבוא ממקורות של חלבון לא מלא ( כמו לחם, פסטה וכדומה). ככה לא מסתכנים בפגיע בכליות.

Red_Hot 28-12-06 22:41

אני אגיד לכם מניסיון... פעם הייתי אוכל גם באיזור ה2 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף. והיום אני אוכל בערך 1 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף (ואם אתם עוקבים זה חצי ממקודם), ואני גדל אותו דבר.

אגב ניסיתי את זה בעקבות כמה דעות של אנשים מביני עיניין שאמרו שאין צורך בכל כך הרבה חלבון ושמספיקה לנו הכמות הסטנדרטית של 0.8 גרם לכל קילו משקל גוף.

Avi 29-12-06 14:26

1 גרם חלבון? ואתה גודל טוב? אפילו אני לא העזתי לרדת מתחת ל1.5 גרם חלבון.

NIRAN 29-12-06 16:36

נשמע הגיוני 1 גרם לקילו ובהנחה שאתה אוכל מספיק קלוריות כדי לגדול זה סבבה

ironman 29-12-06 20:08

1 גרם חלבון לקילו ממשקל הגוף פחחחח.... מי שאוכל ככה אני שולח אותו להתאמן עם אמא שלי באירובי מדרגה או שיתאמן בבית עם קופסאות שימורים..
צריך לאכול לפחות 1 גרם חלבון על כל פאונד ממשקל גופכם זה אומר 2.2 יש כאילו מתאמנים ברמה גבוהה יותר יצטרכו גם 1.5-2 גרם לכל פאונד עם אחד גרם לקילו לא תגיעו ממש לשום מקום .

Red_Hot 29-12-06 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ironman
1 גרם חלבון לקילו ממשקל הגוף פחחחח.... מי שאוכל ככה אני שולח אותו להתאמן עם אמא שלי באירובי מדרגה או שיתאמן בבית עם קופסאות שימורים..
צריך לאכול לפחות 1 גרם חלבון על כל פאונד ממשקל גופכם זה אומר 2.2 יש כאילו מתאמנים ברמה גבוהה יותר יצטרכו גם 1.5-2 גרם לכל פאונד עם אחד גרם לקילו לא תגיעו ממש לשום מקום .

טוב אחי.

Shlomik 29-12-06 20:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Avi
בוא אני אגיד לך מה אני עושה. ביום ללא אימון אני משאיר את השייק אבל את הסוכר ענבים אני מחליף בפופקורן מופחת שומן. בנוסף לזה, ביום ללא אימון אני אוכל פחות 50 גרם פחמימות (מוריד 10 גרם מכל ארוחה).
לגבי החלבון, לא הייתי ממליץ לך לאכול פי 2 גרם ממשקל גופך בגלל שהגוף שלך צריך בעקרון 1.8 גרם על כל קילו שריר בגופך. מעבר לזה יכול להווצר עומס על הכליות. נגיד בן אדם ששוקל 80 קילו והוא על עשר אחוז שומן, הוא בעצם צריך 130 גרם חלבון ביום ( 80 לחלק לעשר זה 8, שמונים פחות שמונה זה 72, 72*1.8=130). לפי דעתי הכי טוב זה לאכול פי 1.5 גרם חלבון ממשקל הגוף. ושאר החלבון יבוא ממקורות של חלבון לא מלא ( כמו לחם, פסטה וכדומה). ככה לא מסתכנים בפגיע בכליות.

בגלל זה ציינתי 1.8-2.2 כפול משקל הגוף הרזה שזה בעצם אחרי שמורידים את השומן מהספירה בכל מקרה אתה צודק גם חישוב של 1.5 ממשקל הגוף הוא אחלה מה שכן החלבון הלא מלא ניספר אותו דבר יחד עם המלא ככה שלפי הספירה שלך אנחנו בעצם מגיעים לכמות גבוהה מן הרצוי אבל זה לא נורא כל עוד שותים מספיק.

ציטוט:

אני אגיד לכם מניסיון... פעם הייתי אוכל גם באיזור ה2 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף. והיום אני אוכל בערך 1 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף (ואם אתם עוקבים זה חצי ממקודם), ואני גדל אותו דבר.

אגב ניסיתי את זה בעקבות כמה דעות של אנשים מביני עיניין שאמרו שאין צורך בכל כך הרבה חלבון ושמספיקה לנו הכמות הסטנדרטית של 0.8 גרם לכל קילו משקל גוף.
לא הייתי מסתמך על כזאת כמות של חלבון, המספר 1.8 הוא לא מספר אקראי הוא נבחר כהמלצה כללית למפתחי גוף טבעים אחרי מספר מחקרים בעניין לדעתי אתה עושה טעות ואתה לא מנצל את המקסימום שהיית יכול להגיע אליו.

Avi 30-12-06 18:09

אתה רציני? אני אמור להחשיב גם את החלבונים הלא מלאים בתפריט שלי?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ