|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() הסיבות הם:
א.זה לא באמת יענין אף אחד כמו שציינו כי היום להיות שמייקל לואיס חרא זה הכי טוב ![]() ב.ישר יבואו לך כל מיני מפגרים אם יציאות "מזה זה ניפוח" או "מה זה התוכניות האלו על הניפוחים" או "בטוח נותנים להם אבקות ניפוחים" או "זה כבר יותר מדי בעע" ג.השחיפים שיבואו לשם זה כמו חלק מהילדודס פה ![]() ![]() ![]() כמו ביורדים בגדול אתם באמת חושבים שכל החבר'ה הולכים להמשיך אחר כך דיאטה בבית?יש אנשים שלא בנויים לזה עצלנים!בטלנים! בקיצור לא יקום כזה דבר ולא יהיה אולי רק במדינה שקצת מעריכה יותר דברים ספורטיביים חדשים פה בישראל הטימטום חוגג ורק כדורגל\כדורסל משגשג כאן כל השאר יש קצת פירסום אבל סה"כ אפס ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
כן אבל מה לגבי הסרט הדוקומנטרי שהצעתי ? ססעמק שפתחתי שרשיר שכולי גרזן בקטע של לעשן ולשתות ושזה לא בריא כולם יצאו עליי פה שאני כוסית ![]() אני פשוט לוקח את עצמי ברצינות , לווא דווקא קשור למכון כושר.. פשוט לא מכניס רעל לגוף .. ואותי דווקא מעניין כל התחום הזה מזמן פשוט לא הבאתי את עצמי להשקיע ... והתחלתי בסוף חודש שעבר... וזו רק ההתחלה
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תאמין לי שכול המוטיבציה יורדת כמו שהיא באה, יום אחד אתה תקום בבוקר ותגיד לעצמך כוסאמק מה אני צריך את כול החרא הזה? בשביל עוד סנטימטר ביד אני קורע תתחת כול יום? בן אדם נורמלי היה פורש אבל מי שבתחום יש לו שריטה בראש אז הוא ממשיך ![]()
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מי שרוצה לעשן ולשתות שיהיה לו בכייף ![]() ![]() |
|
![]() |