|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"אני לא משתמש באבקות ניפוח ובחומרים ובשייקים" והמפגרים שצופים בתוכניות שלו(ואפשר להגיד שיש לאפס הזה קהל מעריצים לא קטן)מפה לאוזן וככה יוצא שם רע לספורט אנשים ברחוב רואים באדיבילדר!לא יחשבו לשניה ואו איזה קרנף בטח כמה הוא משקיע וכמה קשה הוא מתאמן...לא יחשבו איזה מאמץ הוא נותן ואיך הוא קורע את עצמו בישביל הספורט ![]() החלום שלי זה לראות אותו מתאמן אם מישהו כמו עמית ספיר או מישל חחח(בחדר כושר רציני לא באיזה חור בהרצליה איפה כל הפוציל'ה מוציל'ה שלו מתאמנות) ולראות איך שהם עושים ממייקל בדיחה וכולם צוחקים עליו בחדר כושר וזורקים עליו ביצים. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט מוסיף חיבה מוטיבציה ומראה שכן יש אנשים שאוהבים את זה בארץ |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני אישית שונא את באטיסטה מאוד מאוד ![]() אבל אין לך מושג כמה הערכה וכבוד יש לי לג'ון סינה שהיה באדיבילדר מדהים!בזמנו דרך אגב ג'ון סינה מפרסם חברת תוספי מזון שכחתי תשם שלה שיש להם סמל של נשר צהוב על הדלי ושחור אני חושב שהיא חברת בית של אופטימום. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יש הבדל בין התמכרות פיזית של הגוף לבין התמכרות חברתית. סטרואידים לא ממכרים פיסית, אין בהם שום חומר ממכר. לא יהיה לך קריז אם לא תזריק. יש לזה השפעות פסיכלוגיות אחרות אבל זה כמו שתגיד שבגד יפה זה סם וממכר כי הוא נותן לך להריגש טוב.
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כמו גם שהגמילה מסטרואידים אנאבולים קשה ודומה לתהליך שעובר על הניגמלים מסמים. היא בהחלט יכולה ליגרום להפרעות פסיכיאטריות, כמו התפרצויות זעם עוינות לסביבה וכו.. בקיצור מה שאני מנסה לומר שטלויזיה לא יכולה להראות שלבים בתהליך של אותה תוכנית שמעורבים בה סמים. כמו שבלרדת בגדול לא ישלבו ממריצים וכל מיני שורפי שומן עם חומרים שונים. אז בסופו של דבר תוכנית כזאת לא תוכל לעלות. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
סטוריאידם=הורמונים
![]() |
#11 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מריחואנה ממכר פיסית? אה כן ... שכחתי גם אני שמעתי את המחקר הזה מאוניברסיטת שקר כלשהי על כך שזה ממכר ![]()
#12 | |
|
![]() ציטוט:
כאשר הסם משנה את הדרך בה חומרים אלו משוחררים ונקלטים באופן טבעי- הולכת ונשחקת יצירתם וקליטתם כתגובה לאירועים חיצוניים ופנימיים והיכולת להנות מגירויים שאינם סמים,הולכת וקטנה. סטוראידים אנבוליים לא עושים את הדברים הללו. לגוף אין תלות בחומר, לא יהיה לך קריז אם לא תיקח היום טסטוסטרון.
![]() |
#13 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אתה צודק מזל שאיני עושה סמים .. סטרואידים ? יש המון מחקרים שמוכיחים נזק מאד רציני מהם ...