|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() מני אהבתי את החתימה שלך :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הלינק לא טוב, רואים סרטון מעפן בצרפתית.
מחזק את דבריו של עומרי, דור האינטרנט לא מבין מה הביג דיל, אבל חלקנו גדלנו על מקגיוור, הייתי מוטרף על הסידרה הזאת, ואפילו הקלטתי חלק מהפרקים. נוסטלגיה, חבל על הזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אנחנו כילדים לא היינו חשופים לכל הדברים האלה, כי לבית שלנו הגיע רק תחנה אחת ואחרי זה 2. ובאמת היינו תמימים מאוד יחסים לילדים של היום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() מה שיפה במקגייוור, שהוא לא נוגע אף פעם ברובים אף פעם. בצוות לעיניין היו כמה דברים ממש דפוקים כמו העובדה באמת שאף אחד לא מת חוץ מהמהמפקד שהפליל אותם (עונה שנייה פרק ראשון לפני שקולנל דקר התחיל לרדוף אותם) בקיצור זאת סדרה די חמודה, לא משתווה למקגייור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עוד משהו על צבי בנינג'ה של פעם.
שמתי לב שבצבי הנינג'ה הישן הישן שהם אף פעם לא הבריצו מכות, הם רק היו זורקים כל מיני דברים או שלדוגמא זורקים מקל על איזה ברז שבתקרה והאוייב מתמלא מים, או שזורקים את הנשקים על חביות/צמיגים וזה נופל על האוייב וכל מיני כאלה, הם אף פעם לא היו פוגעים באופן ישיר עם הנשק באוייב. (לא יודע עד כמה זה קשור) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
האינטרנט הוא דבר מדהים, והילדים של היום חכמים ויודעים הרבה, הם מתוחכמים מאוד, אין בהם תמימות. מצד שני, אני נזכר תמיד בשורה המדהימה של אביב גפן מתוך "סוף העולם": "ילד סינטטי יושב מול מסך שדולק. תסתכל על הרחוב איך הוא ריק. כבר שכחנו איך לשחק". לפני שבועיים לקחתי את אשתי למקומות בהם גדלתי כילד, ונזכרתי איזה ילדות נפלאה הייתה לי, מלאת חוויות. היינו חותכים דרך דרכי קיצור לא תקניות לעלות הבייתה, פרצנו לאולם כדורסל בלילה כדי לשחק, התגנבנו לבריכה. נסענו על טרקטורונים, על טרקטורים, עבדנו אצל שמואל בחקלאות. כדי לראות בחורה ערומה היינו מתגנבים לקיבוצים מציצים למתנדבות, וחושבים שאנחנו הכי תותחים בעולם. היום אין תמימות. הח'ברה כל היום באי סי קיו, הילדות שלהם פחות חווייתית. הזמנים השתנו, לא תמיד זה לטובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |