![]() |
מקגיוור - קצת נוסטלגיה
http://www.dailymotion.com/video/x3h2d_macgyvervideo
אני ראיתי את הסדרה כשידרו אותה מחדש בכבלים כשהייתי בן 10 אני חושב, איזה כיף זה להזכר :) |
מה אתה מביא לנו את הפתיח?
תביא פרקים בהורדה ישירה! |
ציטוט:
|
מקגייור - כעת בהורדה ישירה באשכול ההורדות.
|
לא מת עליו
|
בטח שאתה לא מת עליו כי שששידרו את זה רק נולדת.:disgust:
אני למשל גדלתי על זה, הרי היה רק ערוץ אחד בהתחלה וזה היה שם. סידרה ענקית! פשוט ענקית. הבן אדם הזה בונה לך לווין מקופסת קרמבו+אנטנה+חוט חשמל+חטיף חלבון. |
ציטוט:
בקיץ לפני כמה שנים היו משדרים את זה ב AXN אז תמיד שהייתי חוזר מהבריכה הייתי רואה את זה ואחר כך יוצא בחוץ לנסות כל מיני דברים.. חחח פעם הוא בנה מוקש מאצטרובלים ושרף של העיצים,ניסיתי ונשריפה לי כל האצבע חחח... |
ציטוט:
|
ציטוט:
תשמע בתור ילד ממש התלהבתי מהפטנטים שלו... הרי לא היה אינטרנט ולא היה כלום כל מה שידעת זה מה שמראים בערוץ 1 |
תנו איזה תקציר קטן,לא יודע אם זה היה שהייתי קטן אבל אני לא גדלתי על ערוץ אחד...
הדבר היחיד שאהבתי זה עם החתולים האלה,ובימבה |
ציטוט:
|
אני זוכר שזה שודר עד 1990 בערך..
|
מישהו ראה צוות לעניין? זה פשוט מגוחך!
|
למה מגוחך? זאת עוד סידרה שכילדים בשנות ה-80 גדלנו עליה:jockey:
|
לא לגמרי מגוחך אבל אין פרק שאין בו את הקטע הזה של האיש המתהפך שמצולם מלמטה ואת המכונית המתהפכת מהצד (אתה בטח יודע על מה אני מדבר). כל הסדרה לא היה אף לא מקרה מוות אחד.
|
ציטוט:
אבל היה לי מאוד נחמד לראות את צוות לעניין ובעיקר אהבתי את הכושי MR-T . עדיין היו משדרים את זה ב-HOT לפני לא הרבה זמן והייתי רואה. |
מני אהבתי את החתימה שלך :d
|
הלינק לא טוב, רואים סרטון מעפן בצרפתית.
מחזק את דבריו של עומרי, דור האינטרנט לא מבין מה הביג דיל, אבל חלקנו גדלנו על מקגיוור, הייתי מוטרף על הסידרה הזאת, ואפילו הקלטתי חלק מהפרקים. נוסטלגיה, חבל על הזמן. |
ציטוט:
אנחנו כילדים לא היינו חשופים לכל הדברים האלה, כי לבית שלנו הגיע רק תחנה אחת ואחרי זה 2. ובאמת היינו תמימים מאוד יחסים לילדים של היום. |
מה שיפה במקגייוור, שהוא לא נוגע אף פעם ברובים אף פעם. בצוות לעיניין היו כמה דברים ממש דפוקים כמו העובדה באמת שאף אחד לא מת חוץ מהמהמפקד שהפליל אותם (עונה שנייה פרק ראשון לפני שקולנל דקר התחיל לרדוף אותם) בקיצור זאת סדרה די חמודה, לא משתווה למקגייור
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ