|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תן לי פיתרון יצירתי אני לוקח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתה קולה 6 שעות בצבא ואתה מביא אוכל? תביא סנדוויץ' עם משהו אנערף אם אתה מ-מ-ש לא יכול להתאפק [ואני בספק, פשוט תאכל קצת יותר בבוקר ואם "אין לך זמן" או "אין לך כוח" אז זבש"ך].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ובכללי יש לי את הסיבות לקחת אוכל לצבא באמת שאני לא סתם, אני בקריה בגלל בעיות עיכול ואני באמת לא אסתדר עם כמות גדולה מדי של אוכל בארוחה אחת... איך זה קשור בעצם? עדיין האוכל עולה מלא כסף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ותעשה משהו פשוט מאוד - קח ש"ש [נגיד 2 כוסות שזה 200 גרם פחמימה] תכניס לבלנדר תטחן את זה כמעט עד לאבקה, קח כוס וחצי חלב, סקופ חלבון תערבב הכל בשייקר ותשים בתוך בקבוק ושים את זה במקרר - לא יותר מ3 דקות הכנה. בבוקר קח את הבקבוק ותשתה אותו באוטובוס\במשרד - וואלה הכנסת פה 1000 קלוריות בשקט ובמינימום מקום בבטן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
2. רעיון לא רע בכלל, הבעיה שגם הארוחת בוקר שלי היא שייק מה אני יחיה על שייקים? אני ישלשל ת'חיים אחי ... בכל אופן זה רעיון לא רע איך לחבר 2 ארוחות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומה רע בשייקים? אין שום קשר בין זה לבין שלשול. ואתה בימי ראשון במז"י? את זה לא הזכרת במייל :p חשבתי החיים שלך דבש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אחי אני שותה תשייק לפני שאני יוצא מהבית ואז זה יושב לי כבד על הבטן רצח... להכין שניים כאלה זה בלאגן... ואללה לאדע סתם נשמע לי אוכל נוזלי = שלשול לא? קיצר שייק של בוקר 700 קלוריות~ ועוד שייק לצהריים עוד 700~ ואז אני רק צריך איזה 2 ארוחות כדי לא להיות רעב באמצע לא? |
|
![]() |
![]() |