שמע אי אפשר לדעת את הערך התזונתי של זה.
זה לא מזון אחיד.
לא רק זה אלא גם הקבב הוא לא מזון אחיד.
המלצה:
1. תחשב את הערכים של הירקות.
2. תחשב את הערכים של הפיתה.
3. את הערכים של הטחינה שבחרת.
4. תבדוק מה יש בקבב שלך, בדרך כלל יש בו בשר קצוץ+בצל+פטרוזיליה ועוד דברים, וכמובן יש בו שומן כבש.
לדעתי הוא לא מחפש דיוק של קלוריה ...אלא הערכה שידע בערך כמה הוא הכניס כי אחרת אין טעם להיתעסק בקקה הזאת של כמה בידיוק הוא הכניס מיותר לאלה..